Buschauffeur worden

Wil je graag buschauffeur worden? Bij MobiWerk kan je een opleiding tot buschauffeur volgen én we hebben vacatures openstaan om direct als buschauffeur aan de slag te gaan. Het beroep buschauffeur kent verantwoordelijke taken. Jij zorgt ervoor dat iedereen op zijn bestemming aankomt, zowel tijdens de drukke ochtendspits als in de rustige avonduren. Maar dat is niet het enige. Een buschauffeur bij MobiWerk doet meer dan enkel iedereen veilig naar zijn of haar bestemming brengen. 

Als buschauffeur ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Met jouw glimlach en sociale vaardigheden creëer je voor jouw reizigers een prettige sfeer in de bus. Dankzij jou kunnen zij ontspannen en aangenaam met jou mee reizen, en komen zij veilig op hun bestemming aan.

Ook buschauffeur worden? Solliciteer voor een van onze vacatures of meld je aan voor onze opleiding tot buschauffeur. Bij MobiWerk gaan we samen met jou op zoek naar de baan die bij je past. Stap vandaag nog bij ons in!

Vacatures

Hoe word ik buschauffeur?

Buschauffeur word je niet zomaar. Je hebt immers een grote verantwoordelijkheid om jouw passagiers veilig op hun bestemming te krijgen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding vereist en heb je bepaalde competenties nodig. Om buschauffeur te worden is naast het rijbewijs D ook de basiskwalificatie Code 95 noodzakelijk. 

De ervaren instructeurs van MobiWerk Opleidingen hebben zelf jarenlang in het openbaar vervoer gewerkt. Daarom hebben zij alles in huis om jou klaar te stomen voor jouw nieuwe baan als buschauffeur. Tijdens de opleiding krijg je zowel theorie- en praktijklessen zodat je klaar bent voor het examen. Binnen 4 maanden heb jij je busrijbewijs op zak!

We zijn bij MobiWerk aangesloten bij de grootste vervoersbedrijven in Nederland zoals Connexxion en Arriva. Hier kan je na jouw opleiding tot buschauffeur direct aan de slag. Met onze persoonlijke aanpak gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Dus zoek jij een nieuwe, uitdagende en afwisselende baan? Ga aan de slag als MobiWerker en meld je aan voor onze opleiding.

Meld je aan

Waarom buschauffeur worden?

Het beroep buschauffeur is een leuk en veelzijdig beroep. Meld je bij onze opleiding aan of solliciteer en geniet als buschauffeur van de volgende voordelen:

  • Je hebt veel vrijheid
  • Flexibele werktijden
  • Je gaat aan het werk in je eigen omgeving
  • Veel sociaal contact met mensen
  • Afwisselend werk
  • Je komt op verschillende bestemmingen en ziet veel van de omgeving

Benieuwd of het beroep buschauffeur bij jou past? Vraag een gratis proefrit aan en ontdek of jij buschauffeur wil worden.

Gratis proefrit

Buschauffeur worden bij MobiWerk

Bij MobiWerk zijn we altijd op zoek naar ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van gastheer en chauffeur met elkaar te combineren. Heb je al een busrijbewijs op zak en ben je op zoek naar werk als buschauffeur? Bij MobiWerk hebben we uiteenlopende vacatures als buschauffeur in verschillende regio’s. We zijn aangesloten bij grote vervoersbedrijven en gaan graag op zoek naar de ideale baan voor jou.

Wanneer je bij MobiWerk aan de slag gaat als buschauffeur kan je rekenen op:

  • Een werkplek waar jij je fijn voelt
  • Passend salaris
  • Flexibele uren; we houden rekening met je gewenste werktijden
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Ben jij klantvriendelijk, hou je ervan om met mensen te werken en vind je het fijn dat geen dag hetzelfde is? Wellicht ben jij dan geknipt om buschauffeur te worden bij MobiWerk! Heb jij interesse om aan de slag te gaan als buschauffeur bij MobiWerk? Kijk dan hier voor onze vacatures. Heb je nog geen ervaring als buschauffeur? Geen probleem! Wij kunnen jouw opleiding verzorgen, zodat jij snel aan de slag kunt in deze veelzijdige baan!