Buschauffeur worden

Als buschauffeur heb je belangrijk werk. Jij zorgt ervoor dat iedereen op zijn bestemming aankomt, zowel tijdens de drukke ochtendspits als in de rustige avonduren. Maar dat is niet het enige. Een buschauffeur bij MobiWerk doet meer dan enkel iedereen veilig naar zijn of haar bestemming brengen. Als buschauffeur ben jij een echte gastheer of gastvrouw. Met jouw glimlach en sociale vaardigheden creëer je voor jouw reizigers een prettige sfeer in de bus. Dankzij jou kunnen zij ontspannen en aangenaam met jou mee reizen, en komen zij veilig op hun bestemming aan.

Buschauffeur, het tofste beroep dat er is!

Wat maakt het werk van buschauffeurs zo gaaf? Ten eerste heb je als buschauffeur veel vrijheid. Zo werk je op verschillende tijden en kun je aan de slag in de omgeving waarin jij woonachtig bent. Ten tweede ontmoet je veel verschillende mensen op een dag. Jij wordt namelijk hét gezicht van de buslijn dichtbij huis. Mensen stappen graag bij jou in dankzij jouw vriendelijke uitstraling en gezellige praatje. Naast vrijheid en het ontmoeten van veel verschillende mensen, is jouw werkplek nooit hetzelfde. Je ziet een hoop van de omgeving en komt op veel verschillende bestemmingen. Wie wilt er nu niet aan de slag in zo’n gave baan?

Hoe word ik buschauffeur?

Buschauffeur word je niet zomaar. Je hebt immers een grote verantwoordelijkheid om jouw passagiers veilig op hun bestemming te krijgen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding vereist. Om buschauffeur te worden heb je naast het rijbewijs D ook de basiskwalificatie Code 95 nodig. De ervaren instructeurs van MobiWerk Opleidingen hebben zelf jarenlang in het openbaar vervoer gewerkt. Daarom hebben zij alles in huis om jou klaar te stomen voor jouw nieuwe gave baan als buschauffeur.

Buschauffeur bij MobiWerk

Bij MobiWerk zijn we altijd op zoek naar ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van gastheer en chauffeur met elkaar te combineren. Ben jij klantvriendelijk, hou je ervan om met mensen te werken en vind je het fijn dat geen dag hetzelfde is? Wellicht ben jij dan geknipt om buschauffeur te worden bij MobiWerk!

Interesse in een functie als buschauffeur bij MobiWerk?

Heb jij interesse om aan de slag te gaan als buschauffeur bij MobiWerk? Kijk dan hier voor onze vacatures. Heb je nog geen ervaring als buschauffeur? Geen probleem! Wij kunnen jouw opleiding verzorgen, zodat jij snel aan de slag kunt in deze gave baan!

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567