Objectbeveiliging

Uw object goed beveiligd

Met een gerust hart de deur van uw pand achter u dichttrekken, uw personeel ’s nachts laten werken of uw auto parkeren? Zowel bedrijven als particulieren zijn bij MobiWerk Beveiliging aan het juiste adres om hun woning, kantoor, bedrijfsterrein of bijvoorbeeld wagenpark optimaal te beschermen tegen schade aangericht door indringers of onbevoegden. Onze mensen maken het verschil.

Onze beveiligers houden alles goed in de gaten en ondernemen direct actie wanneer dat nodig is. Zo nemen zij de zorgen weg van de eigenaar, die erop kan vertrouwen dat de beveiliging in goede handen is.

Uniek selectieproces

MobiWerk werft en selecteert via een uniek proces met als resultaat dat alleen de állerbesten uiteindelijk MobiWerker worden. Een MobiWerk-beveiliger onderscheidt zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Het zijn gastheren en -dames die wij met trots voor tijdelijke of vaste opdrachten aan u voorstellen. Dát zijn onze MobiWerkers.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Mockup_Whitepaper-mobiwerk Download

Whitepaper: 'De Moderne Beveiliger'

IN DIT WHITEPAPER LEEST U:
Hoe het anders kan, de kenmerken van een moderne beveiliger, competenties van de moderne beveiliger en hoe je moderne beveiliging duurzaam integreert in uw organisatie.

Nicole
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

nicole@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

Ervaringen

Wendy

Werken als beveiliger

Wendy (26) werkte al zo’n 5 jaar als caissière in de plaatselijke supermarkt, maar merkte dat ze toe was aan..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...