Objectbeveiliging

Objectbeveiliging – MobiWerk

Met een gerust hart de deur van uw pand achter u dichttrekken, uw personeel ’s nachts laten werken of uw auto parkeren? Zowel bedrijven als particulieren zijn bij objectbeveiliging van MobiWerk aan het juiste adres. Wij beschermen uw woning, kantoor, bedrijfsterrein of bijvoorbeeld wagenpark optimaal tegen schade aangericht door indringers of onbevoegden. Onze mensen maken het verschil.

Onze beveiligers houden alles goed in de gaten en ondernemen direct actie wanneer dat nodig is. Zo nemen zij uw zorgen weg en kunt u erop vertrouwen dat de beveiliging in goede handen is. Dat geeft een veilig gevoel!

 

Objectbeveiliging met MobiWerk

Door te kiezen voor objectbeveiliging van Mobiwerk, bent u er zeker van dat u ervaren beveiligers in huis haalt. Hoewel het zorg dragen voor de veiligheid de eerste prioriteit is, vinden wij bij Mobiwerk dat beveiliging ook mensenwerk is. Onze beveiligers profileren zich bijvoorbeeld ook nadrukkelijk als gastheer. Bovendien kunnen wij u helpen met gespecialiseerde objectbeveiliging. Bent u werkzaam in de zorg, musea of in het onderwijs? Dan kunnen wij u in contact brengen met met een ervaren beveiliger die hierin gespecialiseerd is.

Objectbeveiliging is altijd in ontwikkeling. Wij zorgen er daarom voor dat de mensen die voor de veiligheid van uw object zorgen dat ook zijn. Onze beveiligers zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en inzichten op het gebied van mensenwerk, brand- en inbraakalarmen, veiligheidscontroles, EHBO en BHV. Ze hebben alle benodigde diploma’s en spijkeren hun kennis regelmatig bij met relevante cursussen.

Uniek selectieproces

MobiWerk werft en selecteert beveiligers via een uniek proces met als resultaat dat alleen de állerbesten uiteindelijk MobiWerker worden. Een MobiWerk-beveiliger onderscheidt zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Het zijn gastheren en -dames die wij met trots voor tijdelijke of vaste objectbeveiliging opdrachten aan u voorstellen. Dát zijn onze MobiWerkers, want Mobiwerk is mensenwerk!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.