Onderaannemer OV

Overnemen vervoerslijnen

Een ontspannen en zorgeloze rit voor de reiziger is van vele factoren afhankelijk. Een vanzelfsprekendheid als punctualiteit begint bij een tot in de puntjes georganiseerde planning van de dienstregeling. Comfortabel materieel en de vriendelijke ontvangst van de chauffeur maken vervolgens het verschil voor de reiziger. MobiWerk Vervoer neemt volledige dienstregeling uit handen en zorgt ervoor dat de reiziger én u altijd net dat beetje extra mogen verwachten. Zo gewoon en toch zo bijzonder.

MobiWerk Vervoer biedt complete vervoersoplossingen en neemt daarmee operations volledig uit handen. Van de planning, de inhuur van chauffeurs en bestuurders, tot de inzet van bussen en touringcars: uw dienstregeling is bij MobiWerk in vertrouwde en ervaren handen.

Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken onze chauffeurs en bestuurders zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Inzet van materieel voor uw vervoerslijn

Behoefte aan de inzet van extra bussen? Het wagenpark van de Van Heugten Groep staat ter beschikking voor de invulling van vervoerslijnen of ter vervanging van uitgevallen materieel. Onze luxe touringcars zijn nieuw, comfortabel en uitstekend onderhouden. Het zal uw reizigers aan niets ontbreken.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Ervaringen

Reynaldo

Werken als buschauffeur

Iedere dag ging Reynaldo (22) voor zijn studie Elektrotechniek met de bus naar school en weer naar huis. Tijdens één..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...