Werving & selectie Touringcarsector

Werving & selectie

MobiWerk werft niet zómaar touringcarchauffeurs. Wij selecteren op bijzondere vaardigheden die het verschil maken tussen een chauffeur en een gastheer of -vrouw in uw touringcar. Bovendien leiden we onze mensen zelf op via ons eigen opleidingsinstituut, op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. Wat onze MobiWerkers uiteindelijk echt bijzonder maakt? Wij geloven dat dát in onze persoonlijke aanpak zit. Touringcarvervoer is namelijk mensenwerk.

Touringcarchauffeurs die hun vak verstaan

Bent u op zoek naar een touringcarchauffeur? Iemand die zijn of haar reizigers zich thuis laat voelen in de touringcar en die het verschil maakt, waardoor niet alleen de bestemming bijzonder is, maar ook de reis er naartoe? De touringcarchauffeurs van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Zij zijn de gastheren en -vrouwen van uw touringcar en geven uw reizigers een zorgeloze en ontspannen rit. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken MobiWerkers zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Representatief, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Intensieve selectie en opleidingstraject

De kandidaten die wij werven, worden door onze ervaren en gespecialiseerde recruiters geselecteerd voordat zij kunnen beginnen aan het opleidingstraject. Hierbij worden de kandidaten altijd getest op vaardigheden zoals reactie- en concentratievermogen middels het Vienna Test Systeem Traffic. Daarnaast krijgen de kandidaten een rijproef met een instructeur van ons opleidingsinstituut. Wij zijn van mening dat écht goede touringcarchauffeurs bovendien bijzondere persoonlijke vaardigheden bezitten. Daarom maken wij voor de selectie ook gebruik van persoonlijkheids-, capaciteiten- en intelligentietests (het NOA-assessment). Alle testresultaten worden beoordeeld door een ervaren psycholoog en verwerkt in een eindrapportage. Zo weten we zeker dat we kandidaten opleiden die kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers én aan de reizigers.