Werving & selectie OV

Werving & Selectie Openbaar vervoer

MobiWerk werft niet zómaar chauffeurs en trambestuurders. Wij selecteren op bijzondere vaardigheden die het verschil maken tussen een chauffeur of bestuurder en een gastheer of -vrouw voor het openbaar vervoer. Bovendien leiden we onze mensen zelf op via ons eigen opleidingsinstituut, op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. Wat onze MobiWerkers uiteindelijk echt bijzonder maakt? Wij geloven dat dát in onze persoonlijke aanpak zit. Openbaar vervoer is namelijk mensenwerk.

Buschauffeurs en trambestuurders die hun vak verstaan

Bent u op zoek naar een chauffeur of bestuurder voor het openbaar vervoer? Iemand die dagelijks ongemerkt het verschil maakt voor talloze reizigers en die er trots op is dat hij mensen naar school of naar hun werk brengt, geliefden samenbrengt en kleinkinderen naar opa en oma brengt?

De buschauffeurs en trambestuurders van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Zij zijn de gastheren en -vrouwen van uw bussen en trams en geven uw reizigers een zorgeloze en ontspannen rit. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken MobiWerkers zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Representatief, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Intensieve selectie en opleidingstraject

De kandidaten die wij werven, worden door onze ervaren en gespecialiseerde recruiters geselecteerd voordat zij kunnen beginnen aan het opleidingstraject. Hierbij worden de kandidaten altijd getest op vaardigheden zoals reactie- en concentratievermogen middels het Vienna Test Systeem Traffic. Wij zijn van mening dat écht goede buschauffeurs en trambestuurders bovendien bijzondere persoonlijke vaardigheden bezitten. Daarom maken wij voor de selectie ook gebruik van persoonlijkheids-, capaciteiten- en intelligentietests (het NOA-assessment). Alle testresultaten worden beoordeeld door een ervaren psycholoog en verwerkt in een eindrapportage. Zo weten we zeker dat we kandidaten opleiden die kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers én aan de reizigers.