Evenementenbeveiliging

Voor een veilig en geslaagd evenement

Bent u op zoek naar beveiligers die hun vak écht verstaan? Die niet alleen het hoofd koel houden in lastige situaties en oplossingsgericht handelen, maar die een gastvrouw of -heer zijn op uw evenement? Onze mensen maken het verschil.

Of het nu gaat om een voetbaltoernooi bij de plaatselijke sportclub of een populair strandevenement met duizenden bezoekers, de beveiligers van MobiWerk Beveiliging houden een oogje in het zeil en zetten zich in om het evenement in goed banen te leiden. Ze beschikken over de benodigde kwaliteiten en ervaring om ervoor te zorgen dat bezoekers zich veilig voelen en dat medewerkers en organisatoren zich met een gerust hart op hun eigen werk kunnen richten.

Onze beveiligers weten door hun oplossingsgericht handelen conflicten te voorkomen, maar zijn bovendien in staat om de situatie te de-escaleren, wanneer dit toch nodig blijkt te zijn. Hiervoor staan zij in nauw contact met de organisatie en de hulpdiensten.

Gastvrouwen en -heren voor uw evenement

MobiWerk werft en selecteert via een uniek proces met als resultaat dat alleen de állerbesten uiteindelijk MobiWerker worden. Het zijn echte gastvrouwen en -heren die wij met trots voor tijdelijke of vaste opdrachten aan u voorstellen. Onze flexibele pool van ervaren beveiligers is dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn om uw evenement in goede banen te leiden en een ontspannen sfeer te waarborgen. Dát zijn onze MobiWerkers.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.