MOBIWERK. MENSENWERK.

Handhavers Toezichthouders en Veiligheid

Sociale beveiliging is belangrijk voor de veiligheid en leefbaarheid van openbare ruimtes. Denk maar aan grote evenementen die in de stad worden gehouden, fout geparkeerde voertuigen in een bepaald gebied, geluidsoverlast, vernieling, vervuiling enz. Maar niet elke beveiliger of elk beveiligingsbedrijf is in staat of bevoegd deze veiligheid te waarborgen. Een beveiliger is enkel bevoegd op te treden in een bepaald afgezet gebied, gebouw of terrein waar door de desbetreffende Gemeente een vergunning voor is verleend. In openbare ruimtes, open publieke domeinen of andere gebieden van openbare orde mogen reguliere beveiligers niet opereren. Dit mag wel door Handhavers en Toezichthouders (HTV’ers). MobiWerk is niet alleen uw partner in beveiliging, maar ook uw partner als het gaat om Handhaving, Toezicht en Veiligheid (BOA gecertificeerde krachten)! De kracht bij onze inzet is dat wij niet alleen vaste, maar ook een flexibele pool van HTV’ers hebben, die altijd flexibel en naar wens van de opdrachtgever overal ingezet kunnen worden. MobiWerk is uw partner in beveiliging, Handhaving, Toezicht en Veiligheid! Wij zorgen niet alleen voor een betrouwbare dienstverlening, maar zetten in alles nét dat stapje extra. “Mensenwerk”, daar draait het bij ons om!

Beveiliging, Handhaving, Toezicht en Veiligheid voor bedrijven, gemeentes en overheid

Beveiliging, Handhaving, Toezicht en Veiligheid zijn bijna niet meer weg te denken uit de vele aspecten in het dagelijkse leven. Verschillende partijen kunnen baat hebben bij het inzetten van HTV’ers ter bevordering van de veiligheid en leefbaarheid in de publieke ruimtes. Zo kunnen bedrijven toezichthouders nodig hebben voor de beveiliging en toezicht van de omgeving, omliggende panden of een evenemententerrein. Zodra bezoekers op de openbare weg komen, hebben reguliere beveiligers geen bevoegdheden meer in deze gebieden. Handhavers van Toezicht en Veiligheid zijn BOA-gecertificeerd (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) en hebben die bevoegdheden in deze gebieden wel. Ook opdrachtgevers zoals de overheid of gemeentes kunnen dus gebruik maken van onze MobiWerkers, bijvoorbeeld tijdens vakantieperiodes waarin het vaste personeel met vakantie is, ondersteunend aan een project, tijdens ziektemeldingen of peikmomenten waarin er extra inzet nodig is. Daarnaast kunnen ook overheidsinstanties, zoals het ministerie, justitie en penitentiaire inrichtingen, BOA’s inzetten om ongewenste of gevaarlijke situaties te voorkomen of te stoppen, met als doel een prettige en veilige leefomgeving.

Uw partner in beveiliging en handhaving

Bij MobiWerk staan we voor service, integriteit en kwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de markt door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u als opdrachtgever tegenkomt. Bovendien staat bij MobiWerk een persoonlijke aanpak centraal. Dat betekent snel schakelen, korte lijntjes en er samen voor zorgen dat de zaken geregeld worden. We kunnen de gehele beveiliging van A tot Z regelen, waaronder: aan- en afvoer van mensen, borden, veiligheidsplannen en logistieke lijnen. Daarbij is onze flexibele pool van ervaren HTV’ers dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn, waardoor we beveiliging altijd op maat kunnen leveren. Hierdoor kunt u gemakkelijk op- en afschalen waar nodig of gewenst is. We zijn een partner waar u niet alleen op kunt bouwen, maar met wie u samen bouwt aan de toekomst.

Méér dan beveiliging

De handhavers  en toezichthouders van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar BOA gecertificeerde krachten, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze handhavers en toezichthouders onderscheiden zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en proactief handelen. Door hun vakkundige en uitgebreide opleiding bij ons eigen opleidingsinstituut beschikken zij over de capaciteiten om in elke omgeving, opdracht en situatie te zorgen voor een georganiseerd en veilig verloop van een de opdracht. Bovendien speelt hospitality en service daarbij een grote rol. Ze zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Even de deur voor iemand openhouden, een oudere vrouw helpen met haar zware tas of een verloren blikje op de grond opruimen. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken.

Handhaving en duurzaamheid: hoe werkt dat?

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk heel belangrijk én heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven. Zo draagt MobiWerk een belangrijk steentje bij aan een beter leefomgeving, voor ons en onze kinderen. Zo hebben onze beveiligers bijvoorbeeld een collectie op maat gemaakte en goedgekeurd uniformen, die voor 95 procent bestaan uit gerecyclede flessen.

Op zoek naar handhaving, toezichthouders of beveiliging van een publieke ruimte, evenement of object?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.