MobiWerkwijze

De kracht van onze MobiWerkers

Bij MobiWerk staan wij voor kwaliteit. Onze MobiWerkers zijn dan ook niet zomaar werknemers. Wij selecteren op bijzondere vaardigheden die het verschil maken voor onze opdrachtgevers en voor hun klanten. Zo zorgen wij er met elkaar niet alleen voor dat wij een betrouwbare dienstverlening bieden, maar zetten wij nét dat stapje extra. Dankzij ons eigen opleidingsinstituut kunnen wij onze mensen zelf opleiden op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. Wat onze MobiWerkers echt bijzonder maakt? Wij geloven dat dát in onze persoonlijke aanpak zit. Mensenwerk, daar draait het om!

Werven

Wij zijn gespecialiseerd in het werven van geschikte kandidaten voor de vervoersbranche en de beveiligingsbranche. Onze overtuigende marketingstrategie omvat onder meer campagnes via social media en het binden en converteren van de doelgroep. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke vaardigheden en eigenschappen we zoeken bij kandidaten én waar we deze mensen kunnen vinden.

Selecteren

Bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken – daar zijn wij naar op zoek in onze MobiWerkers. Daarom selecteren wij op basis van verschillende testresultaten die onder meer worden beoordeeld door een ervaren psycholoog.

Opleiden

We leiden onze MobiWerkers zelf op in ons eigen opleidingsinstituut, waarbij wij dankbaar gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de markt. Wij leggen niet alleen de focus op gastheerschap en vakmanschap, maar hebben ook speciale aandacht voor duurzaamheid en voor het milieu. Daarnaast scholen we ervaren MobiWerkers regelmatig bij.

Samenwerken

Met trots stellen wij onze MobiWerkers aan u voor! Samen zorgen wij ervoor dat zowel u als uw klant tevreden zijn met onze dienstverlening. Wanneer u tevreden bent over de diensten van onze MobiWerkers, dan bestaat de mogelijkheid om in goed overleg onze krachten over te nemen, indien u daar interesse in heeft.

Identiteit

MobiWerk Mensenwerk

Bij MobiWerk staat mensenwerk centraal, zowel in de omgang met onze klanten en opdrachtgevers als in de omgang met ons personeel. Wij zijn er trots op dat MobiWerkers elkaar als één grote familie zien en geloven dat daarin onze kracht ligt.

Creatief ondernemen

Wij zitten al jarenlang in de markt en kennen deze door en door. We houden ervan de status quo constant ter discussie te stellen en lossen uitdagingen dan ook graag op met creatieve, innovatieve ideeën.

Persoonlijk

Wij zien ons bedrijf graag als één grote familie en dat vertaalt zich in een open houding van onze MobiWerkers in hun dienstverlening aan de klanten.

Kwaliteit

MobiWerkers beschikken over bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Betrouwbaar personeel, op maat getraind, dat onze klanten met open armen ontvangt.

Kennis en expertise

Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de markt door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u als opdrachtgever tegenkomt. Wij denken met u mee en zien onszelf dan ook graag als uw partner.