MobiWerkwijze

De kracht van MobiWerk

MobiWerk werft niet zómaar chauffeurs en railbestuurders. Wij selecteren op bijzondere vaardigheden die het verschil maken tussen een chauffeur of bestuurder en een gastheer of -vrouw voor het openbaar vervoer. Middels de MobiAcademy leiden we onze mensen zelf op, op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. Wat onze MobiWerkers uiteindelijk echt bijzonder maakt? We geloven dat dát in onze persoonlijke aanpak zit. Uiteindelijk is het openbaar vervoer namelijk mensenwerk.

Werven

Wij zijn gespecialiseerd in werven voor het openbaar vervoer. Daarom weten we precies welke vaardigheden en eigenschappen maken dat een kandidaat zich kan ontwikkelen de chauffeur of bestuurder die het verschil maakt én waar we deze mensen kunnen vinden.

Intensieve selectie

Bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, daar zijn wij naar op zoek in onze MobiWerkers. Daarom selecteren wij op basis van verschillende testresultaten die o.a. worden beoordeeld door een ervaren psycholoog.

Opleiden

Middels onze MobiAcademy leiden we onze mensen zelf op, op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. We leiden hen op tot chauffeurs en bestuurders die goed zorgen voor uw materiaal én uw reizigers. Bovendien is hierbij speciale aandacht voor het milieu en ‘het nieuwe rijden’. Gastheren- en vrouwen die het verschil maken tussen openbaar vervoer en een zorgeloze, ontspannen rit. Daarnaast scholen we ervaren MobiWerkers regelmatig bij.

Samenwerken

Nadat onze chauffeurs en bestuurders ervaring hebben opgedaan stellen wij ze graag aan u voor. Op detacheerbasis, waarbij een contract of vast dienstverband tot de mogelijkheden kan behoren indien u daarin interesse heeft.

"Je krijgt zoveel positieve energie; van de mensen die je vervoert en je collega’s. Ik kan helemaal mezelf zijn hier."

Pascale

MobiWerk

MobiWerk Mensenwerk

Openbaar vervoer is méér dan reizigers veilig van A naar B brengen. We zijn er trots op dat MobiWerkers elkaar als één grote familie zien en geloven dat daarin onze kracht ligt.

Creatief ondernemen

We zitten al jarenlang in de markt en kennen deze door en door. We houden ervan de status quo constant ter discussie te stellen en lossen uitdagingen dan ook graag op met creatieve, innovatieve ideeën.

Persoonlijk

Openbaar vervoer is mensenwerk. We zien onze MobiWerkers als één grote familie en dat vertaalt zich door in een open houding van onze chauffeurs en bestuurders naar de reizigers die zij vervoeren.

Kwaliteit

MobiWerkers beschikken over bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken voor onze opdrachtgevers en hun reizigers. Betrouwbaar personeel, op maat getraind die hun reizigers met open armen ontvangen.

Kennis en expertise

Onze jarenlange ervaring in de markt heeft ervoor gezorgd dat wij hem door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u tegenkomt. Wij denken met u mee en zien onszelf dan ook graag als uw partner.