Uitzenden & detacheren

Uitzenden en detacheren

MobiWerk is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van flexibel en ervaren personeel voor het openbaar vervoer in Nederland. Of u nu op zoek bent naar buschauffeurs, trambestuurders of metrobestuurders, MobiWerk heeft alles in huis om in uw behoefte aan betrouwbaar en gemotiveerd personeel te voorzien.

Betrouwbaar personeel waar en wanneer ú het nodig heeft

Dankzij onze jarenlange ervaring als partner in het openbaar vervoer, weten wij als geen ander wat er speelt in de vervoerswereld en voor welke uitdagingen de vervoersbedrijven nu staan. MobiWerk biedt oplossingen voor elke situatie, onder meer dankzij onze flexibele pool aan ervaren uitzendkrachten en het leveren van betrouwbaar en gemotiveerd personeel op detacheerbasis.

De diensten en mogelijkheden van MobiWerk zijn erg divers, denk bijvoorbeeld aan:

  • Inzet van extra personeel bij tijdelijke projecten en evenementen
  • Vervangende krachten bij een hoog ziekteverzuim
  • Tijdelijke krachten bij piekmomenten in de vraag naar personeel
  • Het structureel inrichten van een flexibele schil middels uitzenden of detachering
  • Het werven en aannemen van geschikt personeel binnen uw vervoersonderneming middels uitzenden of detachering

Onze voordelen

Dankzij de flexibiliteit van uitzenden en detacheren kunt u gemakkelijk en snel op- en afschalen in uw personeelsbestand. Het risico om teveel vaste krachten in dienst te nemen, wat grote negatieve gevolgen zou betekenen voor uw bedrijfsvoering, wordt met uitzenden en detacheren uitgesloten. Zo bent u altijd verzekerd van de continuïteit en stiptheid van uw dienstverlening en is de reiziger verzekerd van een ontspannen en zorgeloze rit.

Gastheren en -vrouwen geselecteerd op bijzondere vaardigheden

Onze chauffeurs en bestuurders zijn geselecteerd op bijzondere vaardigheden, die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit. Onze buschauffeurs zijn vaak door onszelf opgeleid via ons opleidingsinstituut gespecialiseerd in openbaar vervoer. Op die manier leveren wij niet alleen een uitstekende chauffeur, maar bovendien een vriendelijke gastheer of -vrouw op uw bus. Zo maken MobiWerkers dagelijks het verschil voor uw reizigers.