Touringcar

Uw reis tot in de puntjes verzorgd

Heeft u vervoer nodig om uw werknemers comfortabel en snel van het metro- of treinstation naar uw kantoor te brengen? Heeft u behoefte aan een Airport Shuttle met VIP-bussen die uw gasten van en naar uw hotel brengen? Wilt u vanuit uw accommodatie dagtripjes organiseren met luxe touringcarsOf bent u op zoek naar een touringcarchauffeur die zijn of haar vak verstaat als geen ander? MobiWerk levert passende vervoersoplossingen met touringcars en touringcarchauffeurs. 

Vervoersoplossingen

We are hospitality! In alles wat wij zeggen of doen, staat de ultieme gastbeleving centraal. Daarmee onderscheiden wij ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. Van het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij de opdrachtgevers tot de glimlach van de chauffeur en de veiligheid en beleving van onze gasten: wij maken van elke rit een beleving voor uw gasten. Onze comfortabele en luxe touringcars zijn perfect onderhouden en beschikken over voorzieningen als Wi-Fi, entertainmentsystemen en koffiecorners. Bovendien is er veel aandacht voor het milieu door onder andere gescheiden afvalbakken, recyclebare koffiebekers en een duurzame rijstijl.

Touringcarchauffeurs die hun vak verstaan

De touringcarchauffeurs van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Het zijn echte gastheren en –vrouwen die uw reizigers zich thuis laten voelen in de touringcar. Onze chauffeurs maken het verschil, waardoor niet alleen de bestemming bijzonder is, maar de reis er naartoe ook. Onze MobiWerkers zijn geselecteerd op bijzondere vaardigheden en kenmerken zich daarom niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij “mensen-mensen” zijn. Vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar: dát noemen wij kwaliteit.