MobiWerk OPLEIDINGEN

Met MobiWerk leer je het wél

Bij MobiWerk Opleidingen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom besteden wij veel aandacht aan de inrichting van onze opleidingen en cursussen. Onze instructeurs en opleiders zijn elk jarenlang werkzaam geweest in hun vakgebied en maken in hun lessen dan ook dankbaar gebruik van hun vele ervaringen.

Onze opleidingen kenmerken zich door een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap. Dankzij onze persoonlijke aanpak en op de kandidaat afgestemde begeleiding hebben wij voor elke opleiding een hoog slagingspercentage. Toch zijn onze opleidingen niet gemakkelijk. Alleen de kandidaten die het écht in zich hebben, worden uiteindelijk MobiWerker.

De opleidingen van MobiWerk

MobiWerk Opleidingen is gespecialiseerd in de vervoers- en beveiligingsbranche. Wij bieden de volgende opleidingen:
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot touringcarchauffeur
Opleiding tot beveiliger
Nascholing Code 95

Opleiding

Onze opleidingen

Buschauffeur, beveiliger of touringcarchauffeur worden? Of ben je chauffeur en wil je graag een Nascholing Code 95 volgen? MobiWerk verzorgt veel opleidingen in huis of met ervaren partners. Neem hieronder een kijkje in ons opleidingenaanbod.

Nascholing Code 95

Nascholing Code 95

Elke buschauffeur die beroepsmatig met passagiers rijdt, moet iedere vijf jaar 35 uur nascholing gevolgd hebben om de verklaring van vakbekwaamheid te behouden. Dankzij deze Europese regeling blijven..

Opleiding touringcarchauffeur

Opleiding touringcarchauffeur

Bijzondere momenten nét even iets specialer maken, dat is wat je doet als touringcarchauffeur. Met jouw gasten reis je naar hun vakantiebestemming, de wedstrijd van hun favoriete voetbalclub of naar..

Opleiding Beveiliger

Opleiding Beveiliger

MobiWerk Beveiliging staat voor kwaliteit. Onze vakbekwame beveiligers weten precies wat er van hen verwacht wordt en zijn daardoor in staat om hun belangrijke taak op de beste manier uit te voeren...

Opleiding Buschauffeur

Opleiding Buschauffeur

Je brengt kinderen veilig naar school, zakenmensen comfortabel naar hun vergadering en studenten op tijd naar een tentamen. En weer naar huis. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. Jij..