Werken bij MobiWerk?
Bekijk hier onze vacatures.

#mensenwerk

MOBIWERK. MENSENWERK.

Dé partner in vervoer en beveiliging

MobiWerk heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner die meedenkt en meebeweegt met haar klanten en opdrachtgevers. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dat zie je ook terug in de manier waarop onze MobiWerkers met elkaar omgaan. Samen vormen wij één grote familie, die samen veel lol heeft, maar zich ook voor de volle honderd procent inzet om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Iedere dag weer.

Als MobiWerker maak jij het verschil. Of je nu met de touringcar een groep kinderen op schoolreisje naar het pretpark brengt, de zakenman met de tram naar zijn belangrijke afspraak op kantoor vervoert of een oudere dame helpt bij het binnenstappen van de winkel, als MobiWerker zorg jij ervoor dat iemands dag een stukje mooier wordt. Jij bent de gastheer- of vrouw die vol passie en vakmanschap persoonlijk zorg draagt voor jouw klanten. Dat is kwaliteit. Vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar.

MobiWerkers zijn “mensen-mensen”. Persoonlijk getraind voor en ervaren door het werk dat ze uitvoeren. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die wél het verschil maken voor onze klanten.

Kom ook bij de MobiWerk-familie en voel je thuis. Samen maken wij het verschil!

Onze werkgebieden

Op zoek naar een baan bij MobiWerk?

Ben jij een echte gastheer of -vrouw? Wil je het verschil maken in de maatschappij als beveiliger, trambestuurder, buschauffeur of touringcarchauffeur? En wil je werken bij een bedrijf dat voelt als één grote familie? Solliciteer dan snel op een vacature die bij jou past!

#tramlife Bestuurders voor het leven

Kom jij werken als trambestuurder?