Gastheren en gastvrouwen in het OV

Veilig met het openbaar vervoer

Er is in de laatste jaren veel aandacht besteed aan het verbeteren van de sociale veiligheid in het openbaar vervoer. De beveiligers van MobiWerk Beveiliging spelen hierin een belangrijke rol en dragen hun steentje bij aan de veiligheidsbeleving van de reizigers en het personeel. Ze surveilleren in trams, bussen en op stations, voeren controles uit en ze grijpen in bij overtredingen van de huisregels of bij incidenten. Ook ondersteunen en begeleiden ze het rijdend personeel, zodat een punctuele en kwaliteitsvolle dienstverlening gewaarborgd blijft.

Gastheren en -vrouwen in het OV

MobiWerk werft en selecteert via een uniek proces met als resultaat dat alleen de állerbesten uiteindelijk MobiWerker worden. Het zijn echte gastheren en -vrouwen die wij met trots aan u voorstellen voor tijdelijke of vaste opdrachten. Onze flexibele pool van ervaren beveiligers is dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn om uw winkelpand te beveiligen. Dát noemen we MobiWerkers.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Mockup_Whitepaper-mobiwerk Download

Whitepaper: 'De Moderne Beveiliger'

IN DIT WHITEPAPER LEEST U:
Hoe het anders kan, de kenmerken van een moderne beveiliger, competenties van de moderne beveiliger en hoe je moderne beveiliging duurzaam integreert in uw organisatie.

Nêzar van Geffen
Beveiliging nodig?

Interesse in onze beveiligingsdiensten of wilt u de mogelijkheden vrijblijvend bespreken? Neem dan contact op met Nêzar.

nezar@mobiwerk.nl
Tel: 070 - 8200567

Ervaringen

Wendy

Werken als beveiliger

Wendy (26) werkte al zo’n 5 jaar als caissière in de plaatselijke supermarkt, maar merkte dat ze toe was aan..

Reynaldo

Werken als buschauffeur

Iedere dag ging Reynaldo (22) voor zijn studie Elektrotechniek met de bus naar school en weer naar huis. Tijdens één..