Winkelbeveiliging

Winkelen met een gerust hart

Bent u op zoek naar winkelbeveiligers die hun vak écht verstaan? Die niet alleen instaan voor de veiligheid van uw personeel en inboedel, maar die ook een gastheer of -vrouw zijn voor uw klanten? Onze mensen maken het verschil.

Winkeldiefstal en roofovervallen kosten winkeliers jaarlijks steeds meer geld en zorgen, maar met de beveiligers van MobiWerk Beveiliging kunt u uw winkel hiertegen beschermen. Daarnaast staan onze beveiligers in voor de veiligheid van uw klanten en personeel en zijn zij het visitekaartje van uw winkel: de beveiliger is namelijk de eerste én de laatste persoon met wie de klant contact heeft tijdens het winkelen. Een vriendelijke oogopslag, sterke communicatieve vaardigheden en altijd de bereidheid om vriendelijk te antwoorden op de vragen van klanten: de beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn echte mensen-mensen.

Gastheren en -vrouwen voor uw winkel

MobiWerk werft en selecteert via een uniek proces met als resultaat dat alleen de állerbesten uiteindelijk MobiWerker worden. Het zijn echte gastheren en -vrouwen die wij met trots aan u voorstellen voor tijdelijke of vaste opdrachten. Onze flexibele pool van ervaren beveiligers is dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn om uw winkelpand te beveiligen. Dát noemen we MobiWerkers.

De moderne beveiliger

De beveiligers van MobiWerk zijn erop getraind de dialoog aan te gaan en het “waarom” achter een regel uit te leggen. Ze reageren dus niet vanuit gezag en autoriteit, maar laten mensen hun eigen verantwoordelijkheid inzien. Ze handelen pro-actief en maken zo het verschil voor uw klanten.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan.


Mockup_Whitepaper-mobiwerk Download

Whitepaper: 'De Moderne Beveiliger'

IN DIT WHITEPAPER LEEST U:
Hoe het anders kan, de kenmerken van een moderne beveiliger, competenties van de moderne beveiliger en hoe je moderne beveiliging duurzaam integreert in uw organisatie.

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

Ervaringen

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...

Wendy

Werken als beveiliger

Wendy (26) werkte al zo’n 5 jaar als caissière in de plaatselijke supermarkt, maar merkte dat ze toe was aan..