MOBIWERK BEVEILIGING

Uw veiligheid, onze beveiligers

Bij de supermarkt om de hoek, in de tram op weg naar school of op het muziekfestival in de stad – waar je ook komt, de beveiligers van MobiWerk Beveiliging staan in voor onze veiligheid en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Ze zijn zich als geen ander bewust van hun essentiële taak en weten precies wat ze moeten doen, ook in lastige situaties. Ze houden het hoofd koel en denken in oplossingen: zo houden zij de situatie onder controle.

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Bij MobiWerk Beveiliging worden beveiligers geselecteerd op bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken tussen beveiligen en veilig en zorgeloos mensenwerk. Persoonlijk getraind voor en ervaren door de opdracht waarvoor zij zich elke dag weer inzetten: de veiligheid van ons allemaal. Dat is kwaliteit. Vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. De beveiligers van MobiWerk beveiliging zijn er voor u!

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn inzetbaar voor verschillende opdrachten. Door hun vakkundige en uitgebreide opleiding beschikken zij over de capaciteiten om in elke omgeving te zorgen voor een georganiseerd en veilig verloop. Flexibel beschikbaar en multi-inzetbaar: dát zijn de beveiligers van MobiWerk Beveiliging.

Ontdek de ervaringen van onze medewerkers

Ervaringen

Kaz

Werken als trambestuurder

De belangrijkste reden dat de 29-jarige trambestuurder Kaz helemaal op zijn plek zit bij MobiWerk? “Ik houd ervan om..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...

Reynaldo

Werken als buschauffeur

Iedere dag ging Reynaldo (22) voor zijn studie Elektrotechniek met de bus naar school en weer naar huis. Tijdens één..