MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur bij Connexxion worden

Als buschauffeur bij Connexxion ben jij de gene die men een goed begin van hun dag bezorgd. Je brengt mensen naar dat ene concert waar ze al maanden naar uitkijken, zorgt ervoor dat iemand op tijd komt voor zijn sollicitatie komt en stelt oudere in de gelegenheid om zelfstandig naar de supermarkt te gaan. Zo ben jij de spin in het web die er voor zorgt dat reizigers van punt A naar punt B kunnen komen. En dat is werk dat wordt gewaardeerd.

Hoe is het om te werken als buschauffeur bij Connexxion?

Connexxion is een van de grootste bus vervoerders van Nederlands en is onderdeel van Transdev. Dit is een internationaal vervoersbedrijf dat is gespecialiseerd in personenvervoer en de mobiele zorg. Connexxion biedt naast lijnbussen ook taxidiensten en treinreizen aan. Momenteel hebben zij 1662 bussen in het arsenaal, waarvoor zij ook de benodigde mankracht voor nodig hebben. Daarom zijn ze altijd op zoek naar bekwame buschauffeurs. Genoeg kansen dus om als buschauffeur bij Connexxion aan de slag te gaan. Momenteel zijn zij actief in 13 regio’s in Nederland. Wat de kans groot maakt dat Connexxion ook bij jou in de buurt actief is!

Buschauffeur worden Den Haag

Als buschauffeur verzekerd van werk

Om van punt A naar punt B te komen, zal openbaar vervoer altijd een sleutelrol blijven spellen voor reizigers. Daarom zijn vervoersbedrijven altijd op zoek naar goede buschauffeurs. Klein minpuntje is alleen dat deze behoefte soms wat minder kan zijn. waardoor het soms lastig is om als buschauffeur een vast contract aangeboden te krijgen bij Connexxion. Maar hier bieden wij als MobiWerk een rijkende hand. Als uitzendbureau kunnen wij jou inzetten bij verschillende opdrachtgevers. Dus mocht het zo zijn dat Connexxion even geen werk meer voor je heeft, dan hebben wij zonder enige moeite een andere uitdaging voor je klaar staan. En dit bij jou in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen voor je werk waardoor je voldoende vrije tijd overhoudt.

Heb je je bus rijbewijs nog niet? Maar wil je graag buschauffeur bij Connexxion worden? Ook dan biedt MobiWerk jou de ultieme uitkomst! Wij leiden jouw gratis intern op. Wij hechte veel waarden aan een duurzame samenwerking tussen werkgever en werknemer en investeren daarom graag in ons personeel.

Na je opleiding nemen we je graag aan als buschauffeur. Daarmeee biedt MobiWerk jou baanzekerheid. Welkom in ons team!

Persoonlijke sfeer en werkgever

Lijkt het je leuk om buschauffeur te worden bij Connexxion? En lijkt het je leuk om in ons team van enthousiasten uitzendkrachten te werken? Word dan ook MobiWerker! Benieuwd naar hoe het is om buschauffeur te zijn bij MobiWerk? Reynaldo ging je al voor, lees hier zijn verhaal. Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.