MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur bij Arriva worden

Als buschauffeur bij Arriva ben jij de cruciale schakel van vele mensen in hun dagelijks leven. Je brengt studenten naar school, festivalgangers naar hun favoriete feest en stelt oudere in de gelegenheid om zelfstandig naar de supermarkt te gaan. Zo zorg jij er iedere keer weer voor dat mensen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. En dat wordt gewaardeerd.

Hoe is het om te werken als buschauffeur bij Arriva?

Arriva is een Europees vervoersbedrijf dat opereert in maar liefst 14 landen in de EU. Welgeteld heeft Arriva meer dan 50.000 medewerkers en jaren aan ervaring in het openbaar vervoer. Het is daarom ook geen verassing dat Arriva overal te vinden is. Zowel op de weg, op het spoor als op het water is Arriva vertegenwoordigt met bussen, treinen en waterbussen. We spreken hier over een multidisciplinair bedrijf waar er voor jou als buschauffeur voldoende kansen liggen. In Nederland is Arriva, op Zeeland en Noord-Holland na, in het hele land te vinden. Grote kans dus dat je bij jou in de buurt aan de slag kan als buschauffeur voor Arriva!

Buschauffeur worden Den Haag

Als buschauffeur bij Arriva verzekerd van werk

Openbaar vervoer zal altijd noodzakelijk blijven voor mensen om van punt A naar punt B te komen. Daarom is er ook altijd een behoefte aan goed opgeleide buschauffeurs. Echter kan door het jaar heen deze behoefte afwisselend zijn, waardoor het soms lastig is om als buschauffeur een vast contract aangeboden te krijgen bij Arriva. Maar dit is waar MobiWerk dé uitgelezen kans aan jou biedt. Als uitzendbureau kunnen wij jou inzetten bij verschillende opdrachtgevers. Wat betekent dat wanneer Arriva in het laagseizoen even geen werk voor je heeft, je zo aan de slag kan bij een andere opdrachtgever. En dit bij jou in de buurt, zodat je nooit ver van huis hoeft te gaan om je beroep als buschauffeur uit te kunnen voeren.

Heb je nog geen bus rijbewijs? Maar lijkt het je leuk om buschauffeur te worden voor Arriva? Ook dan ben je bij MobiWerk aan het juiste adres! Wij bieden je een gratis opleiding. Gratis opleiding? Ja dat klopt! Wij zien het bieden van een gratis opleiding als een investering in een goede samenwerking tussen werkgever en werknemer. Een investering voor de toekomst.
Na je opleiding nemen we je graag meteen aan als buschauffeur. Bij MobiWerk ben je dus hoe dan ook verzekerd van een baan!

Persoonlijke sfeer en werkgever

Hebben wij jou enthousiast kunnen maken en zie je het helemaal zitten om als buschauffeur aan de slag te gaan bij Arriva? En heb je altijd al willen werken in een team dat aanvoelt als één hechte familie? Word dan ook MobiWerker! Benieuwd naar hoe het is om buschauffeur te zijn bij MobiWerk? Reynaldo ging je al voor, lees hier zijn verhaal. Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.