MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur bij Arriva worden

Als buschauffeur bij Arriva ben jij de cruciale schakel van vele mensen in hun dagelijks leven. Je brengt studenten naar school, festivalgangers naar hun favoriete feest en stelt oudere in de gelegenheid om zelfstandig naar de supermarkt te gaan. Zo zorg jij er iedere keer weer voor dat mensen veilig en op tijd op hun bestemming aankomen. En dat wordt gewaardeerd.

Over Arriva 

Arriva is een Europees vervoersbedrijf, dat vestigingen heeft in maar liefst 14 landen in Europa en in totaal bijna 50.000 werknemers in dienst heeft. Arriva is één van de grootste vervoersbedrijven in Nederland en is in bijna het hele land te vinden, zowel op de weg, op het spoor als op het water. 

Buschauffeur worden Den Haag

Werken als buschauffeur bij Arriva via MobiWerk 

Buschauffeur is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken. Wij zoeken verantwoordelijke en sociale mensen, die ervan houden dat geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden heerlijk vinden. Ook als je nog geen ervaring hebt als buschauffeur, ontmoeten wij jou graag. 

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeur bij Arriva. 

Persoonlijke sfeer en werkgever

Hebben wij jou enthousiast kunnen maken en zie je het helemaal zitten om als buschauffeur aan de slag te gaan bij Arriva? En heb je altijd al willen werken in een team dat aanvoelt als één hechte familie? Word dan ook MobiWerker! Benieuwd naar hoe het is om buschauffeur te zijn bij MobiWerk? Reynaldo ging je al voor, lees hier zijn verhaal. Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.