Milieu- en kwaliteitsbeleid

Samen voor een betere leefomgeving 

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven. Zo draagt MobiWerk een belangrijk steentje bij aan een beter leefomgeving, voor ons en onze kinderen. 

Gescheiden afval voor een beter milieu

De krant van gisteren verdwijnt in de papierbak, de plastic verpakking gaat in de bak voor plastic. Bij MobiWerk wordt al het afval gescheiden, zowel op ons hoofdkantoor in Nootdorp als in onze VIP-bussen en luxe touringcars. De koffiebekertjes worden gerecycled en zijn biologisch afbreekbaar. Het zijn slechts enkele voorbeelden van onze initiatieven om het milieu zo min mogelijk te belasten. 

Chauffeurs, bestuurders en beveiligers voor het leven

MobiWerk streeft naar kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en servicegerichtheid. Altijd een stapje meer doen dan wat er verwacht wordt, daar streven wij naar. Vandaar dat ook innovatie en duurzaamheid belangrijke prioriteiten voor ons zijn. 

MobiWerk levert chauffeurs, bestuurders en beveiligers voor het leven. Het zijn de gastheren en -vrouwen van ons bedrijf. Alles draait om #mensenwerk, waarbij wij ook zorg dragen voor een gezonde en veilige leefomgeving. In onze opleidingen wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed.  

Een milieuvriendelijk wagenpark en duurzame rijstijl

Voor onze opleidingen tot buschauffeur of touringcarchauffeur gebruiken wij enkel bussen met Euro-6 motoren. Bovendien besteden onze ervaren instructeurs veel aandacht aan de technieken van het Nieuwe Rijden, waarmee grote besparingen op het gebied van brandstofverbruik en slijtage gerealiseerd kunnen worden. Onze (nieuwe) leveranciers stellen wij regelmatig de vraag: “Wat doet u voor het milieu?” Wij inspireren onze partners graag om samen met ons de impact op het milieu te reduceren.  

MobiWerk doet er alles aan om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Zo bouwen wij samen aan de toekomst en aan een veilige en gezonde leefomgeving voor ons allemaal. 

MobiWerk. #mensenwerk.