Meld je aan voor de open dag!

Gratis je busrijbewijs halen bij Mobiwerk.

Ben je al in het bezit van je groot rijbewijs (Bus of Vrachtwagen) ben je uiteraard van harte welkom. Ook als je nog de nodige bijscholing nodig hebt.

Vrijheid, veel verschillende mensen ontmoeten en een werkplek dat er iedere dag anders uitziet. Wie wil zo’n gave baan nou niet? Jij laat mensen zich thuis voelen in de bus en door jouw positieve uitstraling maak jij hun dag nét een beetje beter. Jij wordt hét gezicht van de buslijn in regio Utrecht, waar je van alles meemaakt.

Als buschauffeur bij Mobiwerk ga je aan de slag bij onze partner Qbuzz. Ben jij dé toekomstige buschauffeur die wij zoeken? Kom dan op de bus dag van Qbuzz en maak kennis met het gaafste beroep van regio Utrecht en stap bij ons in!

Een functie als buschauffeur bij Qbuzz, iets voor jou?

MobiWerk organiseert op Donderdag 23 februari een wervingsdag om kennis te maken met het beroep buschauffeur bij Qbuzz. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met medewerkers van de Qbuzz en met de recruitmentafdeling van MobiWerk die je alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je een kijkje nemen bij verschillende presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen in een lesbus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit MobiWerk en Qbuzz consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken. Als je aan de slag zou willen gaan als buschauffeur binnen regio Utrecht, ben je op Donderdag 23 februari aan het juiste adres!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk gratis te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur.

WANNEER: Donderdag 23 februari
WAAR: Griffioenlaan 8 in Utrecht
TIJD: Het ochtendprogramma begint om 09.00 uur en sluiten we om 12.00 uur af met een lunch. Het middagprogramma trappen we om 12.00 uur af met een lunch en eindigt om 15.00 uur.

Klinkt dit jou interessant in de oren? Wij ontmoeten je graag 23 februari! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Programma

Tijdens de open dag kan je al jouw brandende vragen stellen aan onze HR collega’s en de teammanagers van de buschauffeurs. Zij kunnen je alles vertellen over het vak en het eerlijke verhaal van Qbuzz. Je kunt je aanmelden voor het ochtend- of middagprogramma. Meld je eenvoudig aan via het formulier en we zien je graag de 23e!

gratis-busrijbewijs-halen Haal gratis je busrijbewijs!

En ga direct aan de slag als buschauffeur.

Kom naar de open dag om te ontdekken of het beroep buschauffeur bij je past en stap bij ons in!

Algemeen MobiWerk recruiters
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

solliciteren@mobiwerk.nl
Tel: +31 (0)70 8200567

Meld je aan!

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo