MOBIWERK. MENSENWERK.

Werken als trambestuurder

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een belangrijk tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als trambestuurder doe je belangrijk werk. Mensenwerk. Die opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen als je wilt werken als trambestuurder.

 

Werken als trambestuurder is voor veel mensen een droom, maar die is vaak niet eenvoudig te realiseren. Vervoerbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen vanwege de hoge personeelskosten, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor trambestuurders uitkomst biedt. Voor bedrijven zoals de HTM een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd mensen laten werken als trambestuurder en opnemen in onze organisatie. Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Onze MobiWerkwijze is samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het allemaal voor.

Een baan als trambestuurder

MobiWerk is hét uitzendbureau voor trambestuurders. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Werken als trambestuurder is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook moet rijden. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot trambestuurder verzorgen!

 

Recruitmentbureau trambestuurders

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken als trambestuurder voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als trambestuurder breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor trambestuurders. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor trambestuurders.