MOBIWERK. MENSENWERK.

Vacature buschauffeur Den Haag

Als buschauffeur ben je elke dag weer een cruciale schakel in de planning van veel mensen. Je brengt mensen naar hun werk, naar het station of naar school, terwijl je de hele tijd de perfecte controle hebt over hoe je je bus door het verkeer stuurt.

 

Buschauffeurs zijn in iedere Nederlandse regio cruciaal, maar met name in grotere steden zoals Den Haag. De vervoersbedrijven zelf, zoals de HTM en Arriva, delen vaak echter niet zo snel vaste contracten uit. Bij MobiWerk snappen we dat het daarom intimiderend kan zijn om zomaar in deze branche te stappen. Bij MobiWerk bieden we de oplossing. Als uitzendbureau voor het openbaar vervoer bemiddelen wij tussen vervoersbedrijven en aspirerende chauffeurs. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe buschauffeurs, dus via onze open vacature buschauffeur Den Haag worden is een heel goed idee. De chauffeurs die bij ons in dienst zijn, werken op flexibele basis voor vervoersbedrijven in meerdere regio’s, waaronder Den Haag. Deze aanpak garandeert flexibiliteit voor de vervoersbedrijven, maar ook de zekerheid die buschauffeurs in het OV verdienen.

Wie zoeken wij voor de vacature buschauffeur Den Haag?

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij buschauffeur worden! Het is sowieso geen slecht idee om de opleiding tot buschauffeur te volgen: het rijbewijs blijft namelijk gewoon geldig, dus je kunt altijd later weer aan de slag. Via onze vacature buschauffeur Den Haag worden is dus een zekerheidje voor de toekomst. Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om buschauffeur te worden. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert.

Vacature buschauffeur Den Haag

 

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker en reageer op onze vacature buschauffeur Den Haag! Je kunt bij ons een goede buschauffeur worden, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs.