MOBIWERK. MENSENWERK.

Uitzendbureau voor touringcarchauffeurs

Bijzondere momenten nog nét even iets specialer maken, dat is wat je doet als touringcarchauffeur. Met je gasten reis je naar hun vakantieadres, de wedstrijd van hun favoriete voetbalclub of naar de bestemming van het schoolreisje. Geen dag is hetzelfde, maar één ding is zeker: iedereen stapt met een glimlach jouw touringcar uit.

 

Voor veel touringcarchauffeurs is het lastig om een vaste betrekking te vinden. Kleine tourbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen voor het geval de vraag afneemt, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk in drukke weken. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor touringcarchauffeurs uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie.  Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als touringcarchauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland en groepsvervoer begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij  vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot touringcarchauffeur verzorgen!

Uitzendbureau voor touringcarchauffeurs

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures.