MOBIWERK. MENSENWERK.

Uitzendbureau voor railvoertuigbestuurders

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een belangrijk tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als railvoertuigbestuurder doe je belangrijk werk. Mensenwerk. Die opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen.

 

Voor veel railvoertuigbestuurders is het lastig om een vaste betrekking te vinden. Vervoerbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen vanwege de hoge personeelskosten, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor railvoertuigbestuurders uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie.  Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als railvoertuigbestuurder

MobiWerk is hét uitzendbureau voor railvoertuigbestuurders. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Railvoertuigbestuurder is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot railvoertuigbestuurder verzorgen!

Uitzendbureau voor railvoertuigbestuurders

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als railvoertuigbestuurder breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor railvoertuigbestuurders. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor railvoertuigbestuurders.