MOBIWERK. MENSENWERK.

Uitzendbureau voor het OV

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een belangrijk tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als chauffeur in het openbaar vervoer doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen.

Voor veel chauffeurs in het openbaar vervoer is het lastig om een vaste betrekking te vinden. Vervoerbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen vanwege de hoge personeelskosten, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor het OV uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie.  Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als chauffeur in het OV

MobiWerk is hét uitzendbureau voor het OV. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Chauffeur in het openbaar vervoer is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, of je nu rijdt in een bus, een tram of in een ander railvoertuig. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij  vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot chauffeur of bestuurder in het openbaar vervoer verzorgen!

Uitzendbureau voor het OV

 

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als chauffeur in het OV breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor het OV. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs en voor tramchauffeurs.