MOBIWERK. MENSENWERK.

Uitzendbureau voor buschauffeurs

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen.

Voor veel buschauffeurs is het lastig om een vaste betrekking te vinden. Vervoerbedrijven zoals Arriva en de HTM zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen vanwege de hoge personeelskosten, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor buschauffeurs uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie. Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als buschauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor buschauffeurs. We zoeken geheel in lijn met onze MobiWerkwijze verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij  vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot buschauffeur verzorgen!

Uitzendbureau voor het openbaar vervoer

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als buschauffeur breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs.