MOBIWERK. MENSENWERK.

Trambestuurder worden in Den Haag

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als trambestuurder doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen als trambestuurder worden in Den Haag jouw droom is.

 

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar trambestuurders. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om met vaste contracten te strooien. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken, en kun je gewoon gaan voor een baan als trambestuurder. Wij opereren als uitzendbureau voor vervoerbedrijven zoals de HTM, en kunnen de bestuurders die bij ons in dienst zijn flexibel aan hen leveren. Wij nemen ervaren bestuurders aan, maar bieden ook een opleiding tot trambestuurder aan. Daardoor kun je ook als nieuwkomer een baan als trambestuurder krijgen. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding tot trambestuurder te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft gewoon geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt.

Hoe is het om te werken als trambestuurder

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om als trambestuurder aan de slag te gaan. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Trambestuurder is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Dat is deel van onze MobiWerkwijze, en onze overtuiging dat het openbaar vervoer echt mensenwerk is. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij snel werken als trambestuurder in Den Haag!

 

Trambestuurder worden Den Haag

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je wordt bij ons goed opgeleid, waarna je jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor trambestuurders van Nederland, en dat is ook wat waard. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor trambestuurders.