MOBIWERK. MENSENWERK.

Trambestuurder loon bij MobiWerk

Veel mensen in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam hebben er wel eens over nagedacht om trambestuurder te worden. Het is dan ook meer dan logisch dat er ook nieuwsgierigheid is naar het loon dat trambestuurders ontvangen. Aangezien het openbaar vervoer is gebonden aan een CAO, is het trambestuurder loon centraal vastgesteld. Afhankelijk van hoe lang hij in dienst is, valt het trambestuurder loon ongeveer tussen de €1700 en €3000. Voor zo’n mooi loon trambestuurder worden bij MobiWerk lijkt ons een uitstekende keuze.

Hoe is het om te werken als trambestuurder

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van bestuurder en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om trambestuurder te worden. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Trambestuurder is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, in welke stad je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien bij de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij trambestuurder worden!

Er zullen in de grote steden altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er daar altijd vraag naar trambestuurders. Vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om met vaste contracten te strooien, maar dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken, en kun je gewoon trambestuurder worden. Wij opereren als uitzendbureau voor vervoerbedrijven, en kunnen de bestuurders die bij ons in dienst zijn flexibel aan hen leveren. Of je nu al jaren ervaring hebt, of aan het begin van je trambestuurderscarrière staat, bij MobiWerk is er plek voor je.

Trambestuurder loon

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je kunt bij ons een goede trambestuurder worden, en als trambestuurder breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor trambestuurders van Nederland, en dat is ook wat waard. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor trambestuurders.