MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeurs gezocht

Als touringcarchauffeur heb je een belangrijke taak. Iedereen in je touringcar wil graag zo snel mogelijk op de bestemming aankomen. Is het een groep ouderen op weg naar een uitje? Een groep kinderen op schoolreisje? Misschien wel een groep jongeren op weg naar hun vakantiebestemming. Wie je ook vervoert, jij kan als goede touringcarchauffeur het reisje nog bijzonderder maken.

 

Door het hele land moeten er altijd mensen vervoerd worden, en daarom worden er eigenlijk altijd touringcarchauffeurs gezocht. Toch is de vraag wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn tourbedrijven vaak huiverig om vaste contracten uit te delen. Bovendien is er bij de touringcarchauffeurs die wel in dienst zijn bij de vervoerbedrijven vaak sprake van een hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor touringcarchauffeurs uitkomst biedt. Als er door vervoerbedrijven touringcarchauffeurs gezocht worden, bieden wij ze een flexibele oplossing. Tegelijkertijd worden de touringcarchauffeurs opgenomen in onze eigen organisatie, en krijgen daar voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Van onze chauffeurs horen wij zelfs regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, door ons worden er zowel ervaren bestuurders als aspirerende touringcarchauffeurs gezocht!

Touringcarchauffeurs gezocht

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures.