MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur worden in Den Haag

Als touringcarchauffeur heb je een verantwoordelijke baan, die ook heel veel voldoening geeft. Vanuit je chauffeursstoel zie je iedereen je bus binnenkomen, en of het nu ouderen zijn op weg naar een uitje, kinderen op weg naar een schoolreisje of jongeren op weg naar hun vakantiebestemming, ze staan allemaal te popelen om aan te komen op hun bestemming. Als touringcarchauffeur kun jij hun reis net iets bijzonderder maken.

 

Door het hele land moeten er altijd mensen vervoerd worden, en daarom willen er eigenlijk altijd mensen touringcarchauffeur worden. De vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten staan tourbedrijven vaak niet te springen om vaste contracten uit te delen. Bovendien is er bij de touringcarchauffeurs die wel in vaste dienst zijn gekomen vaak sprake van een hoge werkdruk. Dat is de situatie waarin MobiWerk uitkomst biedt. Als er door vervoerbedrijven touringcarchauffeurs worden gezocht, bieden wij ze een flexibele oplossing. Tegelijkertijd worden de touringcarchauffeurs opgenomen in onze eigen organisatie, en krijgen daar voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Van onze chauffeurs horen wij zelfs regelmatig dat touringcarchauffeur worden bij MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, zowel ervaren als onervaren bestuurders kunnen bij ons touringcarchauffeur worden!

 

Touringcarchauffeur worden Den Haag

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures.