MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur loon bij MobiWerk

Touringcarchauffeur is de ideale baan voor mensen die over veel verantwoordelijkheidsgevoel beschikken, graag de weg op gaan en het in zich hebben om een goede gastheer te zijn. Vaak vinden mensen het lastig om in te schatten hoe hoog het touringcarchauffeur loon is. Aangezien naast het openbaar vervoer ook het besloten busvervoer is gebonden aan een CAO, is het touringcarchauffeur loon centraal vastgesteld. Afhankelijk van hoe lang een chauffeur in dienst is, valt het touringcarchauffeur loon ongeveer tussen de €2200 en €2900. Voor zo’n mooi loon touringcarchauffeur worden bij MobiWerk lijkt ons een uitstekende keuze.

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

Bij MobiWerk zoeken we reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Met onze opleiding tot touringcarchauffeur kun je veilig en zelfverzekerd aan de slag.

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar touringcarchauffeurs. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn tourbedrijven vaak huiverig om vaste contracten uit te delen. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken. Wij opereren als uitzendbureau voor tourbedrijven, en nemen aspirerende chauffeurs zelf in dienst. Daardoor kunnen wij zeer flexibel chauffeurs leveren aan tourbedrijven, en zijn beide partijen beter af. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleiding touringcarchauffeur aan, waardoor nieuwkomers in de touringcarwereld ook bij ons aan de slag kunnen. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding touringcarchauffeur te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft altijd geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt.

Touringcarchauffeur loon

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede opleiding tot touringcarchauffeur, en als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.