MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur gevraagd

Touringcarchauffeurs hebben een belangrijke en verantwoordelijke baan. Als touringcarchauffeur ben je immers verantwoordelijk voor iedereen die bij je achterin zit. Een groep ouderen? Kinderen op schoolreisje? Jongeren op weg naar hun vakantiebestemming? Het maakt niet uit: iedereen wil graag naar zijn bestemming, en als touringcarchauffeur kun jij die reis nog net een beetje bijzonderder maken.

 

Er zullen in heel Nederland altijd mensen vervoerd moeten worden. Daarom wordt er eigenlijk altijd wel ergens een touringcarchauffeur gevraagd. Toch is het vaak niet makkelijk om een vast contract te krijgen. Dit komt mede doordat de vraag naar touringcarchauffeurs variabel is, afhankelijk van de regio en het seizoen. De touringcarchauffeurs die wel in vaste dienst zijn, hebben daarnaast vaak last van een hoge werkdruk. Om deze problemen te verhelpen, treedt MobiWerk in deze markt op als bemiddelaar. Wij zijn namelijk in staat om voor zowel ambiërende touringcarchauffeurs als voor vervoersbedrijven een flexibele oplossing te bieden. Wij nemen touringcarchauffeurs zelf in dienst, en bieden ze meer dan genoeg ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. Vanuit ons chauffeursbestand kunnen we zo altijd de juiste chauffeur bij het juiste vervoersbedrijf afleveren, of het nu voor een tijdelijke klus is of op permanente basis. Bij ons worden er daarom altijd touringcarchauffeurs gevraagd.

 Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

Wij horen van onze chauffeurs regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Dat zien wij als een groot compliment, want wij willen dat iedereen zich op zijn plek voelt. Je moet daarom wel een beetje bij de organisatie passen. We zoeken reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Dit zijn ook meteen enkele dingen die van iedere touringcarchauffeur gevraagd worden.  Je bent immers het visitekaartje van het bedrijf waar je op dat moment voor rijdt, en indirect ook van MobiWerk. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, wij zoeken zowel ervaren bestuurders als aspirerende touringcarchauffeurs!

Touringcarchauffeur gevraagd

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als chauffeur in het openbaar vervoer breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor chauffeurs voor het openbaar vervoer. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor voor buschauffeurs en voor tramchauffeurs.