MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur festivals

Als touringcarchauffeur festivals aandoen is een fantastische klus. Iedereen in de bus is vrolijk, de sfeer zit er goed in en muziek wordt absoluut gewaardeerd. Als touringcarchauffeur neem je de festivalgangers mee naar Lowlands, Pinkpop of Tomorrowland. Op de terugweg kunnen jouw passagiers heerlijk slapen: jij bestuurt de touringcar immers soepel door het verkeer en brengt hen veilig naar huis.

Het is voor veel touringcarchauffeurs lastig om een vaste baan te vinden. Kleine touringbedrijven staan vaak niet te trappelen om vaste contracten uit te delen, omdat de vraag snel af kan nemen. De chauffeurs die wel in vaste dienst zijn, hebben daarentegen vaak last van een te hoge werkdruk. Dát is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor touringcarchauffeurs uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie. Onze chauffeurs vertellen ons regelmatig dat werken bij MobiWerk voelt als werken binnen een grote familie. Goed werk leveren, maar tegelijkertijd plezier maken. Daar doen we het voor.

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt, of natuurlijk als touringcarchauffeur festivals aandoet. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot touringcarchauffeur verzorgen!

 

Touringcarchauffeur festivals

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie en als touringcarchauffeur festivals bezoeken? Word dan MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures.