MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur festivals

Als touringcarchauffeur festivals aandoen is een fantastische klus. Iedereen in de bus is vrolijk, de sfeer zit er goed in en muziek wordt absoluut gewaardeerd. Als touringcarchauffeur neem je de festivalgangers mee naar Lowlands, Pinkpop of Tomorrowland. Op de terugweg kunnen jouw passagiers heerlijk slapen: jij bestuurt de touringcar immers soepel door het verkeer en brengt hen veilig naar huis.

Touringcarchauffeurs voor het festivalseizoen

Tijdens het festivalseizoen zijn er veel touringcarchauffeurs nodig om de festivalgangers veilig naar het leukste festival te brengen. Dit betekent vrolijke en verklede mensen die van verschillende muziekgenres houden. Dit maakt een baan als touringcarchauffeur tijdens het festivalseizoen extra aantrekkelijk, zo kan je naar het nieuwste muziek luisteren in de bus en vervoer je festivalgangers zowel naar Nederlandse als internationale festivals.

Voordelen bij MobiWerk

Het is voor veel touringcarchauffeurs lastig om een vaste baan te vinden. Kleine touringbedrijven staan vaak niet te trappelen om vaste contracten uit te delen, omdat de vraag snel af kan nemen. De chauffeurs die wel in vaste dienst zijn, hebben daarentegen vaak last van een te hoge werkdruk. Dát is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor touringcarchauffeurs uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie. Onze chauffeurs vertellen ons regelmatig dat werken bij MobiWerk voelt als werken binnen een grote familie. Goed werk leveren, maar tegelijkertijd plezier maken. Daar doen we het voor.

Werken als festival touringcarchauffeur

MobiWerk is hét uitzendbureau voor festival touringcarchauffeurs. We zoeken naar ondernemende, gemotiveerde en reislustige mensen die zowel als chauffeur en gastheer fungeren. Je houdt ervan om met mensen te werken en van afwisseling; geen enkele dag is hetzelfde! Een baan als touringcarchauffeurs is een veelzijdige baan die veel verantwoordelijkheid vergt. Je bent het visitekaartje waar je voor rijdt, maar ook indirect ook van MobiWerk. Heb jij nog geen ervaring? Geen probleem, MobiWerk verzorgt jouw opleiding tot touringcarchauffeur!

Touringcarchauffeur festivals

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie en als touringcarchauffeur festivals bezoeken? Word dan MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures.