MOBIWERK. MENSENWERK.

Tijdelijk werk als touringcarchauffeur

Altijd al willen werken als touringcarchauffeur? Of heb je al jaren gewerkt als touringcarchauffeur, maar wil je overstappen van werktijden of werkgever? Dan ben je aan het juiste adres bij ons! MobiWerk is namelijk hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs in West-Nederland. Wij staan bekend als een gezellig en flexibel bedrijf, die ook tijdelijke werknemers van harte verwelkomen!

Werken bij MobiWerk

MobiWerk is als detacheringsbureau heel trots op hun parttime en tijdelijke touringcarchauffeurs die het verschil maken voor hun klanten. Samen met jou reizen ze naar bijzondere bestemmingen voor hun vakantie, schoolreisje of zakenreis. Als chauffeur kan jij je aanpassen aan verschillende doelgroepen, je begrijpt hun behoeftes en staat de gehele rit voor hen klaar. Heb je nog geen ervaring als touringcarchauffeur? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding tot touringcarchauffeur verzorgen!

Als touringcarchauffeur bij MobiWerk maak jij het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen reis.

Werken als tijdelijke touringcarchauffeur

Bij MobiWerk zoeken wij gemotiveerde en ondernemende mensen die de rollen van een gastheer- of dame en een chauffeur combineren. Jij bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf waar je voor rijdt en indirect ook die van MobiWerk. Touringcarchauffeur is een veelzijdige en verantwoordelijke baan, waarbij je dagtrips, festivaltrips of meerdaagse reizen in het binnen-en buitenland begeleidt. Naast een uitdagende baan bij een gezellig bedrijf, biedt Mobiwerk flexibele oplossingen aan hun chauffeurs, zo ben je als tijdelijke touringchauffeur welkom bij ons!

Tijdelijk werk touringcarchauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook als tijdelijke touringcarchauffeur werken bij een bedrijf dat aanvoelt als één grote familie? Word dan ook MobiWerker! Als touringcarchauffeur breng jij jouw passagiers naar de leukste bestemmingen én maak je deel uit van het leukste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, hier kun je haar verhaal lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier alle touringcarchauffeur vacatures bij MobiWerk.