MOBIWERK. MENSENWERK.

Studentenbijbaan als buschauffeur

Tijdens je studentenperiode bijverdienen als buschauffeur? Het is mogelijk dat je er nog nooit bij stil hebt gestaan, maar eigenlijk is het best logisch. Er is namelijk veel behoefte aan flexibel inzetbaar personeel in de vervoersbranche, en wie zijn er nou flexibeler inzetbaar dan studenten? Als je voor een studentenbijbaan kiest als buschauffeur, kun je zowel op touringcars als stads- en streekvervoer aan de slag. Afhankelijk van wat jou het beste uitkomt, kun je jezelf ’s avonds, in het weekend of op meerdere vaste dagen gedurende week beschikbaar stellen.

Ben je geïnteresseerd om als buschauffeur aan de slag te gaan tijdens je studententijd? Dan ben je bij MobiWerk aan het juiste adres, want wij bieden ook opleidingen aan! Je kunt heel voordelig het benodigde rijbewijs (D) en aanvullende certificering behalen als je bij ons een dienstverband aangaat. Bovendien blijft dit rijbewijs je hele leven geldig, mooi meegenomen dus! Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen aan een studentenbijbaan als buschauffeur. Omdat het werk een vooropleiding vereist, wordt het werk vaak beter betaalt dan de doorsnee bijbanen. Bovendien komt er veel verantwoordelijkheid bij kijken, dit maakt een bijbaantje als buschauffeur veel uitdagender en veelzijdiger dan andere studentenklussen.

Het werk bij MobiWerk

Er is in de vervoersbranche dus veel vraag naar flexibel inzetbaar personeel. Veel vervoerders hebben het krap met beschikbare chauffeurs bij drukke periodes. Met een studentenbijbaan als buschauffeur kun jij helpen om dit probleem grotendeels op te lossen. Het kan dus zomaar zijn dat jij de volgende zomer met een volle bus naar de leukste festivals rijdt, en hiervoor word je ook nog eens goed voor betaald. In principe treedt MobiWerk op als uitzendbureau voor de vervoersbranche. Dit houdt in dat je bij ons in dienst zult treden en dat wij voor jou de leukste klussen uitzoeken die bij je passen.

Opleiding touringcarchauffeur met baangarantie

Werksfeer en werkgever

Wil jij tijdens je studie werken voor een bedrijf dat aanvalt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Bij ons krijg je een goede opleiding tot buschauffeur zodat jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming kan vervoeren. Daarnaast maak je deel uit van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland. Reynaldo ging je al voor, hier kun je over zijn ervaring lezen.

Stap jij ook bij ons in? Hier kun je onze vacatures voor buschauffeurs bekijken. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!