MOBIWERK. MENSENWERK.

Railbestuurders gezocht

Vanuit je bestuurdersstoel zie je dagelijks honderden, zo niet duizenden gezichten voorbijkomen. Allemaal stappen ze bij je in. Kinderen, studenten, ouderen en zakenmensen. Door ze met een glimlach naar hun plaats van bestemming te brengen, lever je een belangrijke bijdrage aan hun dag. Iedere dag weer.

 

In de grote steden moeten er altijd mensen vervoerd worden, en daarom worden er eigenlijk altijd railbestuurders gezocht. Toch is de vraag wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om vaste contracten uit te delen. Bovendien is er bij de bestuurders die wel in dienst zijn bij de vervoerbedrijven vaak sprake van een hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor railbestuurders uitkomst biedt. Als er door vervoerbedrijven railbestuurders gezocht worden, bieden wij ze een flexibele oplossing. Tegelijkertijd worden de railbestuurders opgenomen in onze eigen organisatie, en krijgen daar voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling. Van onze bestuurders horen wij zelfs regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als railbestuurder

MobiWerk is hét uitzendbureau voor railbestuurders. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van bestuurder en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Railbestuurder is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, door ons worden er altijd zowel ervaren bestuurders als aspirerende railbestuurders gezocht!

Railbestuurders gezocht

 

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als railbestuurder breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor railbestuurders. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor railbestuurders.