MOBIWERK. MENSENWERK.

Parttime touringcarchauffeur

Altijd al als touringcarchauffeur willen werken? Of heb je al jarenlang gewerkt als touringcarchauffeur, maar wil je overstappen van werkgever of werktijden? Dan ben je bij MobiWerk aan het juiste adres. Wij zijn namelijk hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs in west-Nederland. MobiWerk staat bekend als een gezellig en flexibel bedrijf die aanvoelt als één grote familie!

MobiWerk is als detacheringsbureau erg trots op de parttime touringcarchauffeurs die het verschil maken voor de klanten. Samen met jou reizen ze naar bijzondere bestemmingen voor hun schoolreisje, vakantie of zakenreis. Als chauffeur kan jij je aanpassen aan alle doelgroepen, je begrijpt hun behoeftes en staat de hele rit voor hen klaar als touringcarchauffeur. De rit begint al bij het verkennen van de route; de touringcarchauffeurs van MobiWerk maken het verschil omdat ze dankzij hun voorbereiding weten hoe ze het beste met lastige stukken van de route moeten omgaan. Tijdens de gehele reis ben jij een representatieve gastheer of -dame van de touringcar. Sommige van onze chauffeurs zijn zo geliefd, dat klanten naar hen vragen bij het boeken van hun reis.

Als touringcarchauffeur bij MobiWerk zorg jij voor het verschil tussen vervoer en een ontspannen en zorgeloze reis.

Parttime werken als touringcarchauffeur

Bij MobiWerk zoeken we naar ondernemende en gemotiveerde mensen die de rollen van een chauffeur en gastheer of -dame met elkaar kunnen combineren. Je bent namelijk het visitekaartje van het bedrijf waar je op dat moment voor rijdt, en indirect ook van MobiWerk. Bovendien biedt MobiWerk graag parttime en flexibele oplossingen aan voor hun chauffeurs. Touringcarchauffeur is een baan dat veel verantwoordelijkheid vereist, maar ook voldoening geeft omdat jij voor gasten nét even het verschil kunt maken.

Gratis opleiding touringcarchauffeur

Flexibele werkgever die bij je past

Wil jij ook ervaren hoe het is om te werken voor een bedrijf dat aanvoelt als één grote familie? Word dan parttime MobiWerker! Bij ons krijg je een kwalitatieve vergoede opleiding tot touringcarchauffeur als je nog geen ervaring hebt. Daarnaast maak je onderdeel uit van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, hier kun je het verhaal lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures. Heb je nog vragen? Schroom niet en contacteer ons!