MOBIWERK. MENSENWERK.

Opleiding touringcarchauffeur met baangarantie

Als touringcarchauffeur heb je een belangrijke taak. Iedereen in je touringcar wil graag zo snel mogelijk op de bestemming aankomen. Is het een groep ouderen op weg naar een uitje? Een groep kinderen op schoolreisje? Misschien wel een groep jongeren op weg naar hun vakantiebestemming. Wie je ook vervoert, jij kan als goede touringcarchauffeur het reisje nog bijzonderder maken. Lijkt dit jou ook wat? Volg dan onze opleiding touringcarchauffeur met baangarantie.

 

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar touringcarchauffeurs. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn tourbedrijven vaak huiverig om vaste contracten uit te delen. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken. Wij opereren als uitzendbureau voor tourbedrijven, en nemen aspirerende chauffeurs zelf in dienst. Daardoor kunnen wij zeer flexibel chauffeurs leveren aan tourbedrijven, en zijn beide partijen beter af. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleiding touringcarchauffeur met baangarantie aan, waardoor nieuwkomers in de touringcarwereld ook bij ons aan de slag kunnen. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding touringcarchauffeur te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft namelijk altijd geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt!

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

Bij MobiWerk zoeken we reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Met onze opleiding tot touringcarchauffeur kun je veilig en zelfverzekerd aan de slag.

Onze opleiding touringcarchauffeur met baangarantie

De opleiding touringcarchauffeur met baangarantie die wordt aangeboden door MobiWerk haal je niet zomaar. Als touringcarchauffeur heb je immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding touringcarchauffeur noodzakelijk. Naast het rijbewijs D is de basiskwalificatie code 95 vereist om beroepschauffeur te worden. De opleiding touringcarchauffeur van MobiWerk stoomt je klaar voor beide examens, met een gezonde mix van theorie en praktijk. Bovendien kun je bij MobiWerk terecht voor de 35-urige nascholing die je iedere vijf jaar moet doen om de code 95 te behouden.

Opleiding touringcarchauffeur met baangarantie

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede opleiding tot touringcarchauffeur, en als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.