MOBIWERK. MENSENWERK.

Opleiding buschauffeur volgen bij erkend instituut

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen. Lijkt dit je wat? Volg dan onze erkende opleiding buschauffeur.

 

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar buschauffeurs. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om met vaste contracten te strooien. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken. Wij opereren als uitzendbureau voor vervoerbedrijven zoals de HTM en Arriva, en kunnen de chauffeurs die bij ons in dienst zijn flexibel aan hen leveren. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleiding buschauffeur aan, waardoor nieuwkomers in het busvervoer ook bij ons aan de slag kunnen. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding buschauffeur te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft gewoon geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt. Over de kosten hoef je je bij ons ook geen zorgen te maken!

Onze opleiding buschauffeur

De opleiding buschauffeur die wordt aangeboden door MobiWerk haal je niet zomaar. Als buschauffeur heb je immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding buschauffeur noodzakelijk. Naast het rijbewijs D is de basiskwalificatie code 95 vereist om beroepschauffeur te worden. De opleiding buschauffeur van MobiWerk stoomt je klaar voor beide examens, met een gezonde mix van theorie en praktijk. Bovendien kun je bij MobiWerk terecht voor de 35-urige nascholing die je iedere vijf jaar moet doen om de code 95 te behouden.

Hoe is het om te werken als buschauffeur

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als buschauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Dat past naadloos binnen onze MobiWerkwijze. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding buschauffeur verzorgen!

Opleiding buschauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede opleiding tot buschauffeur, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.