MOBIWERK. MENSENWERK.

Opleiding buschauffeur met baangarantie

Op zoek naar een opleiding met baangarantie? Dan is onze opleiding tot buschauffeur zeker iets voor jou! Tijdens de opleiding word je klaargestoomd als buschauffeur. Een mooi beroep waarbij je mensen naar hun bestemming brengt en veel afwisseling hebt. Door bij ons de opleiding te volgen leer je veilig en verantwoord de bus te besturen en heb je direct garantie op een baan.

 

Opleiding baangarantie: ga direct aan de slag!

Bij MobiWerk kunnen we je direct een baan bieden nadat je de opleiding tot buschauffeur hebt gevolgd. Doordat we aangesloten zijn bij verschillende busmaatschappijen kan je gelijk aan de slag. Tijdens de opleiding zorgen we ervoor dat je de bus veilig en verantwoord kunt besturen.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed met mensen overweg kan. Een vriendelijke service is namelijk een belangrijk onderdeel van buschauffeur zijn. Je begroet de mensen die bij je in stappen met een glimlach en zorgt dat ze veilig op hun locatie aankomen.

Wil jij buschauffeur worden? Volg onze opleiding met baangarantie. Wanneer je via MobiWerk als buschauffeur aan de slag gaat geniet je van de volgende voordelen:

  • Salaris conform CAO
  • Flexibele uren
  • Afwisselende baan
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • En nog veel meer!

Heb je al een buschauffeur rijbewijs op zak? Ook dan kan je via ons aan het werk als buschauffeur. Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer!

Volg eenvoudig onze buschauffeur opleiding 

Met onze opleiding heb je binnen 4 maanden je busrijbewijs op zak. In deze tijd volg je de volgende onderdelen: 

Verkeer en techniek (RV1): Hierbij leer je alle theorie over verkeersregelgeving, verkeersinzicht en voertuigtechniek. Het zijn 50 meerkeuzevragen, waarvan je er minimaal 40 goed moet hebben. 

Administratie (V2D): In dit onderdeel leer je alles over de veiligheidsaspecten, milieuaspecten, de Arbeidstijdenwet, het Arbeidstijdenbesluit Vervoer en alle relevante bepalingen in de vervoerswetgeving. Dit onderdeel heeft ook 50 meerkeuzevragen, waarvan je er minimaal 40 vragen goed moet beantwoorden.

Oefencases (V3D): In dit onderdeel worden cases behandeld die betrekking hebben op administratie, vakbekwaamheid (Code 95) en het vak van beroepschauffeur. Dit examen bestaat uit 45 meerkeuzevragen waarvan je er minstens 36 goed moet hebben.

Na het theorie examen volgt nog een praktijkonderdeel en je kunt de nascholing Code 95 bij ons volgen. Deze nascholing moet iedere vijf jaar gevolgd worden om als vakbekwame buschauffeur te mogen blijven rijden.

Wanneer je de opleiding hebt afgerond kan je direct aan de slag als buschauffeur. Wij hebben vacatures openstaan voor verschillende vervoerders door het hele land. Je kan bijvoorbeeld buschauffeur worden bij Connexxion, HTM of Qbuzz. Samen met jou kijken we naar de baan die bij jou past.

 

Opleiding buschauffeur met baangarantie

Inschrijven voor de opleiding

Ook graag buschauffeur worden? Schrijf je in voor onze opleiding en ga daarna direct aan de slag bij een van onze aangesloten vervoerders. Voor vragen over de opleiding kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Inschrijven