MOBIWERK. MENSENWERK.

Opleiding buschauffeur met baangarantie

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen. Lijkt dit je wat? Volg dan onze opleiding buschauffeur met baangarantie.

 

Buschauffeurs hebben een belangrijke en verantwoordelijke baan, waar ook nog eens genoeg uitdaging in zit. Veel mensen zullen daarom best wel eens overwogen hebben om buschauffeur te worden. Vaak laten mensen zich vervolgens echter afschrikken door de kosten van de opleiding, of maken ze zich zorgen over hun baanperspectief. Openbaarvervoersbedrijven bieden namelijk soms niet zo snel een vast contract aan. Dankzij MobiWerk hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij bieden namelijk een opleiding buschauffeur met baangarantie aan. Als uitzendbureau voor het openbaar vervoer nemen wij de door ons opgeleide buschauffeurs in dienst, waarna wij op flexibele wijze aan de behoefte van openbaarvervoersbedrijven zoals Arriva en de HTM voorzien.

Onze opleiding buschauffeur met baangarantie

De opleiding buschauffeur die wordt aangeboden door MobiWerk haal je niet zomaar. Als buschauffeur heb je immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding buschauffeur noodzakelijk. Naast het rijbewijs D is de basiskwalificatie code 95 vereist om beroepschauffeur te worden. De opleiding buschauffeur van MobiWerk stoomt je klaar voor beide examens, met een gezonde mix van theorie en praktijk. Bovendien kun je bij MobiWerk terecht voor de 35-urige nascholing die je iedere vijf jaar moet doen om de code 95 te behouden. Over de kosten hoef je je bij ons gelukkig ook geen zorgen te maken.

Hoe is het om te werken als buschauffeur

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als buschauffeur. Je houdt van uitdaging in je werk en kunt goed met mensen overweg. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien bij de mensen die jij vervoert. Dit sluit naadloos aan bij onze MobiWerkwijze Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij voor jou een opleiding buschauffeur met baangarantie verzorgen!

Opleiding buschauffeur met baangarantie

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede opleiding tot buschauffeur, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen. Als je meer informatie wilt of specifieke vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

 

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567