MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus! dag Arriva

De Kom op de Bus dag is geweest – houd onze website in de gaten voor een nieuwe Kom op de Bus dag of solliciteer direct op één van de vacatures!

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je daartoe als geen ander in staat. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Buschauffeur worden bij Arriva, iets voor jou?

In samenwerking met Arriva organiseert MobiWerk 13 juli wervingsdagen om kennis te maken met het beroep buschauffeur. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met de recruitmentafdeling van Arriva en met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je terecht bij presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen op een bus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit Arriva en MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur voor Arriva.

Wanneer: 13 juli
Waar: Rijnsburgerweg 1, Leiden
Tijd: 10:00 uur

Klinkt dit alles jou interessant in de oren? Wij ontmoeten jou graag 13 juli! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!