MOBIWERK. MENSENWERK.

Gratis opleiding buschauffeur

Als buschauffeur heb je een belangrijke taak. Jíj brengt studenten op tijd naar een tentamen, zakenmensen naar een belangrijke vergadering en grootouders naar hun kleinkinderen. Buschauffeur zijn is mensenwerk. Het vriendelijke knikje, de opgestoken hand naar je collega’s en de onbewuste glimlach. En in ruil voor een veilig ritje; een vrolijk bedankje van een passagier. Lijkt jou dit wat? Dan is de gratis opleiding buschauffeur écht wat voor jou.

Een gratis opleiding buschauffeur volgen bij MobiWerk

Buschauffeur is een verantwoordelijke en belangrijke baan. Bovendien moet je houden van een beetje uitdaging. Daarom hebben mensen vaak overwogen om buschauffeur te worden. De drempel is echter vaak de hoge kosten voor een opleiding bij de rijscholen. Dit kost al snel rond de €3000 en €4000. En wie heeft dat even op zak? Dankzij MobiWerk hoef je je geen zorgen te maken over de kosten. Wij bieden je graag een gratis opleiding tot buschauffeur aan! Als uitzendbureau voor het openbaar vervoer nemen wij de buschauffeurs zelf in dienst. Hierdoor zien wij de opleiding als een investering in onze MobiWerkers. Na je opleiding ben je dus in feite direct verzekerd van een baan!

De MobiAcademy

De gratis opleiding tot buschauffeur wordt verzorgt door middel van onze MobiAcademy. Maar, deze haal je niet zomaar. Je hebt als buschauffeurs immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig van A naar B te brengen. Om zorgvuldig met deze verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding van belang. Om beroepschauffeur te worden is het behalen van je rijbewijs D, ook de basiskwalificatie code 95 vereist. Tijdens de opleiding bij de MobiAcademy word je klaargestoomd voor beiden examens met een mooie mix van theorie en praktijk. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan voor een rijschool. Om je code 95 te behouden iedere 5 jaar kun je bovendien ook bij MobiWerk terecht voor de verplichte 35-urige nascholing.

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat aanvoelt als één hechte familie? Word dan ook MobiWerker! Je krijgt van ons een gratis opleiding buschauffeur. Jij bent een verantwoordelijke gastheer of mevrouw en het visitekaartje van het bedrijf. Benieuwd naar hoe het is om buschauffeur te zijn bij MobiWerk? Reynaldo ging je al voor, lees hier zijn verhaal. Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.