Open dag Qbuzz

Zaterdag 11 mei

Vrij-Harnasch 114C, 2635 BZ Den Hoorn

Kom op de bus dag EBS

Heb je weleens nagedacht om buschauffeur te worden of wil je graag meer weten over dit mooie beroep?
In samenwerking met EBS organiseren we zaterdag 11 mei een open dag voor iedereen die kennis wil maken met het vak.

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen en draag je een belangrijke verantwoordelijkheid. Je brengt ze veilig en op tijd naar een belangrijke afspraak op werk, naar familie en vrienden of naar school. Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Je bent als buschauffeur ook een gastheer of -vrouw en zorgt voor een zorgeloze en ontspannen rit. Reizigers voelen zich veilig en op hun gemak bij jou in de bus en je maakt hun dag nét een beetje beter. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Stap jij bij ons in?

Bekijk direct de vacatures

Buschauffeur worden bij EBS, iets voor jou?

In samenwerking met EBS organiseren we zaterdag 11 mei een wervingsdag om kennis te maken met het beroep van een buschauffeur. Zo kun je praten met andere buschauffeurs, met de recruitmentafdeling van EBS en met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over het werk en de opleiding tot buschauffeur.

We beginnen de open dag met een presentatie over het werken als buschauffeur bij EBS en je kan een proefrit maken in de bus. Weet je al dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur? Dan zijn er vanuit EBS en MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken. De open dag wordt georganiseerd in Den Hoorn, maar ook wanneer je op andere locaties aan de slag zou willen gaan als buschauffeur voor EBS ben je deze dag zeker welkom!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? Geen zorgen! We bieden bij MobiWerk opleidingsmogelijkheden om deze te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur voor EBS.

mobiwerk kom op de bus dag ebs tekst

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95?
Geen zorgen! Meer over de opleiding.

De voordelen van het beroep buschauffeur:

  • Veel vrijheid;
  • Afwisselende baan;
  • Goed salaris;
  • Flexibele werktijden;
  • Sociaal beroep.

Praktische informatie open dag

Zaterdag 11 mei

Het programma

Tijdens de open dag zijn er twee rondes: het ochtend- en middagprogramma. Het ochtendprogramma begint om 09.00 uur en eindigt om 12.00 uur met een lekkere lunch. Het middagprogramma start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. We beginnen beide rondes met een presentatie waarbij we je alles vertellen over het werk als buschauffeur bij EBS, onze organisatie en wat de mogelijkheden zijn. Na de presentatie mag je een rondje rijden in de lesbus (mits je een geldig rijbewijs B hebt) en kan je al je vragen stellen aan onze medewerkers.

Wat je kan verwachten tijdens de open dag:

  • Informatieve presentatie over werken als buschauffeur bij EBS;
  • Kennismaken met collega’s en recruiters van EBS en MobiWerk;
  • Proefritje in de bus;
  • Heerlijke lunch!

Ben je enthousiast en lijkt het je leuk om buschauffeur te worden? Wij ontmoeten jou graag op de open dag om je meer te vertellen over het mooie beroep van een buschauffeur. Meld je aan via het inschrijfformulier. We zien je graag 11 mei

Meld je aan!