MOBIWERK. MENSENWERK.

Interim touringcarchauffeur

Altijd al een interesse gehad voor het touringcarchauffeur werk? Of heb je al gewerkt als touringcarchauffeur, maar wil je overstappen van werkgever of werktijden? Dan ben je bij MobiWerk aan het juiste adres! Wij zijn namelijk hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs in West-Nederland. Zo staan wij bekend als een gezellig en flexibel bedrijf en heten wij interim touringcarchauffeurs van harte welkom!

Werken bij MobiWerk

MobiWerk is als detacheringsbureau heel trots op hun parttime en interim touringcarchauffeurs die het grote verschil maken voor hun klanten. Samen met jou rijden ze naar de meest bijzondere vakantiebestemmingen, schoolreisjes of festivals. Als touringcarchauffeur begrijp jij hun behoeftes, sta je de hele rit voor hen klaar en kan je je aanpassen op verschillende doelgroepen. Jíj bent het visitekaartje voor het bedrijf en fungeert zowel als chauffeur en gastheer! Heb je nog geen ervaring als touringcarchauffeur? Geen probleem! Bij MobiWerk verzorgen jouw opleiding tot touringcarchauffeur!

Werken als interim touringcarchauffeur

Wij horen vaak van onze chauffeurs dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Dit zien wij als een groot compliment, omdat wij willen dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt. Wij nemen de touringcarchauffeurs zelf in dienst, en bieden ze ruimte voor ontwikkeling en opleidingen. Dankzij ons systeem kunnen we altijd de juiste chauffeur bij het juiste verveorsbedrijf afleveren; of het nu voor een interim klus is of op permanente basis. Bij ons worden daarom altijd touringcarchauffeurs gevraagd!

Interim touringcarchauffeur

Persoonlijke sfeer en gezellige werkgever

Wil jij ook werken bij een bedrijf dat aanvoelt als één grote familie? Word dan ook MobiWerker! Als interim touringcarchauffeur breng jij je passagiers naar de mooiste bestemmingen én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs! Pascale was je al voor, hier kun je haar verhaal lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier alle interim touringcarchauffeur vacatures!