MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau openbaar vervoer

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een belangrijk tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als detacheringsbureau openbaar vervoer bieden wij buschauffeurs en trambestuurders die beseffen dat het werk wat ze doen, belangrijk werk is. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen.

 

Voor veel chauffeurs in het openbaar vervoer is het lastig om een vaste betrekking te vinden. Openbaar vervoerbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit te delen vanwege de hoge personeelskosten, terwijl de chauffeurs die ze wel in dienst hebben vaak last hebben van een te hoge werkdruk. Dat is de situatie waar MobiWerk als detacheringsbureau voor het openbaar vervoer uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie.  Van onze chauffeurs horen wij regelmatig dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan via detacheringsbureau openbaar vervoer MobiWerk

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor het openbaar vervoer. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die zichzelf als gastheer van hun bus zien en die, ook als trambestuurder, zich verantwoordelijk voelen voor de veiligheid. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Chauffeur in het openbaar vervoer is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, of je nu rijdt in een bus, een tram of in een ander railvoertuig. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij  vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, als detacheringsbureau openbaar vervoer verzorgen we ook opleidingen tot buschauffeur en kunnen we je helpen aan een opleiding tot trambestuurder!

Uitzendbureau voor het openbaar vervoer

Het gezelligste openbaar vervoerbedrijf van Zuid-Holland

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als chauffeur in het openbaar vervoer breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor chauffeurs voor het openbaar vervoer. Kaz ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs en voor tramchauffeurs.