MOBIWERK. MENSENWERK.

Touringcarchauffeur festivals

Tijdens het festivalseizoen is een baan als festival touringcarchauffeur een geweldige klus. Er hangt een leuke sfeer in de bus, iedereen is vrolijk en muziek wordt absoluut gewaardeerd. Je neemt festivalgangers bijvoorbeeld mee naar Pinkpop, Lowlands of Tomorrowland. Op de terugweg kunnen jouw passagiers heerlijk slapen: Jij bestuurt de touringcar soepel door het verkeer en brengt hen veilig thuis.

Het is voor veel touringcarchauffeurs lastig om een vaste baan te vinden. Kleine touringbedrijven staan vaak niet te trappelen om vaste contracten uit te delen, omdat de vraag snel af kan nemen. De chauffeurs die wel in vaste dienst zijn, hebben daarentegen vaak last van een te hoge werkdruk. Dát is de situatie waar MobiWerk als uitzendbureau voor touringcarchauffeurs uitkomst biedt. Voor de bedrijven een flexibele oplossing bieden, maar tegelijkertijd de chauffeurs zekerheid geven en opnemen in onze organisatie. Onze chauffeurs vertellen ons regelmatig dat werken bij MobiWerk voelt als werken binnen een grote familie. Goed werk leveren, maar tegelijkertijd plezier maken. Daar doen we het voor.

Festival chauffeur worden

Leuke werksfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat aanvoelt als één grote familie en je passagiers naar de gaafste festivals brengen? Meld je dan aan als MobiWerker! Als touringcarchauffeurs breng jij jouw gasten naar de leukste bestemmingen en maak je deel uit van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland. Pascale ging je al voor, je kunt hier haar verhaal lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures!