MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeurs gezocht

Vanuit je chauffeursstoel zie je dagelijks honderden, zo niet duizenden gezichten voorbijkomen. Allemaal stappen ze bij je in. Kinderen, studenten, ouderen en zakenmensen. Door ze met een glimlach naar hun plaats van bestemming te brengen, lever je een belangrijke bijdrage aan hun dag. Iedere dag weer.

 

Ze zijn niet weg te denken uit het straatbeeld, of je nu in een grote stad staat of in een klein dorp. Bussen. Iedere bus heeft natuurlijk een vakkundige chauffeur nodig, en daarom worden er altijd wel buschauffeurs gezocht. Toch is het vaak niet makkelijk om als buschauffeur aan de slag te komen. Vervoersbedrijven zijn vaak huiverig om vaste contracten uit de delen, vanwege de hoge personeelskosten die daarmee gepaard gaan. Dat is waar MobiWerk in actie komt. Wij opereren als uitzendbureau voor chauffeurs in het openbaar vervoer, en daardoor worden er door ons altijd buschauffeurs gezocht. Met de chauffeurs in ons personeelsbestand, bieden wij vervoersbedrijven zoals Arriva en de HTM een flexibele oplossing, en zijn beide partijen uiteindelijk beter af. Regelmatig horen wij van onze werknemers dat MobiWerk voelt als een grote familie. Samen hard werken, maar zeker ook samen veel lol hebben – dat geeft ons energie. Daar doen we het voor.

Een baan als buschauffeur

Rijvaardigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn eigenschappen die door veel partijen bij buschauffeurs gezocht worden. Bij MobiWerk voegen we daar nog iets aan toe. Wij zoeken geheel in lijn met onze MobiWerkwijze namelijk verantwoordelijke en sociale mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, door ons worden er door onze buschauffeursopleiding altijd zowel ervaren bestuurders als aspirerende buschauffeurs gezocht!

Buschauffeurs gezocht

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken als buschauffeur voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Als buschauffeur breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.