MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur worden in Zuid-Holland

Voor veel mensen ben je een cruciaal onderdeel van de dag. Je brengt talloze mensen naar hun werk, studenten naar een belangrijk tentamen en kinderen naar een logeerafspraak bij opa en oma. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen.

 

Er zal in Zuid-Holland altijd vraag zijn naar buschauffeurs. Elke dag moeten er in Rotterdam, Leiden, Den Haag en Delft namelijk talloze mensen vervoerd worden, om nog maar niet te spreken van alle gemeentes en dorpen daaromheen. Toch strooien de meeste vervoersbedrijven niet met vaste contracten, omdat de vraag naar buschauffeurs toch varieert. Buschauffeur worden in Zuid-Holland kan hierdoor voor sommige mensen als een risico worden gezien. MobiWerk opereert als een uitzendbureau voor het openbaar vervoer. De chauffeurs die bij ons in dienst zijn, kunnen op flexibele basis worden ingezet bij verschillende vervoerders. Zo bieden wij vervoerders een flexibele oplossing, maar chauffeurs de zekerheid die ze verlangen en verdienen. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleidingstraject. Buschauffeur worden in Zuid-Holland is bij MobiWerk dus voor iedereen mogelijk.

Wie zoeken wij?

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om buschauffeur te worden. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij buschauffeur worden! Het is sowieso geen slecht idee om de opleiding tot buschauffeur te volgen: het rijbewijs blijft namelijk gewoon geldig, dus je kunt altijd later weer aan de slag.

Buschauffeur worden Zuid-Holland

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je kunt bij ons een goede buschauffeur worden, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs.