MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur worden in Den Haag en omstreken

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen als buschauffeur worden jouw droom is.

 

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar buschauffeurs. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om met vaste contracten te strooien. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken, en kun je gewoon aan de slag als buschauffeur. Wij opereren als uitzendbureau voor vervoerbedrijven zoals de HTM en Arriva, en kunnen de chauffeurs die bij ons in dienst zijn flexibel aan hen leveren. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleiding buschauffeur aan. Daardoor kun je ook als nieuwkomer een baan krijgen als buschauffeur. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding tot buschauffeur te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft gewoon geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt.

Hoe is het om te werken als buschauffeur

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om buschauffeur te worden. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Dit past allemaal binnen onze MobiWerkwijze. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij snel aan de slag als buschauffeur in Den Haag en omstreken!

Buschauffeur worden Den Haag

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je kunt bij ons een goede buschauffeur worden, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs.