MOBIWERK. MENSENWERK.

Werken als buschauffeur bij onze partners, de tofste baan in jouw regio!

Vrijheid, veel verschillende mensen ontmoeten en een werkplek dat er iedere dag uitziet. Wie wil zo’n toffe baan nou niet? Als buschauffeur maak je van alles mee in het verkeer in jouw regio en maak jij het schil voor talloze reizigers. Met jouw positieve uitstraling ben jij hét gezicht van de buslijn, waardoor jij mensen hun dag nét een beetje beter maakt. Heb jij geen D-rijbewijs, maar wil je wel aan de slag als buschauffeur? Dat kan!

Gratis opleiding tot buschauffeur bij Qbuzz

In samenwerking met Qbuzz bieden wij een gratis opleiding tot buschauffeur waardoor jij snel aan de slag kan gaan bij de tofste baan in jouw regio! Zo krijg je de mogelijkheid om gratis jouw rijbewijs te halen en word je opgeleid tot een gastheer of -vrouw die het verschil maakt voor de reizigers. Naast de gratis opleiding heb je uitzicht op een vast dienstverband bij Qbuzz na afronding van jouw proefperiode!

Werken als buschauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken als buschauffeur voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Gooi dan het stuur om en solliciteer! Als buschauffeur breng jij jouw gasten naar hun bestemming én ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs. Reynaldo ging je al voor en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeur.