MOBIWERK. MENSENWERK.

Studentenbijbaan buschauffeur

Tijdens je studententijd bijverdienen als buschauffeur? Het zou goed kunnen dat je er nog nooit over hebt nagedacht, maar eigenlijk is het best logisch. In de vervoersbranche is er veel behoefte aan flexibel inzetbaar personeel, en wie zijn er nou flexibeler inzetbaar dan studenten? Als je voor je studentenbijbaan buschauffeur wordt, kun je zowel in het stads- en streekvervoer als op touringcars aan de slag. Je zou jezelf in het weekend, ’s avonds of op een of meerdere vaste dagen gedurende week beschikbaar kunnen stellen, afhankelijk van wat jou het beste uitkomt.

Als je geïnteresseerd bent om buschauffeur te worden tijdens je studententijd, dan ben je bij MobiWerk aan het goede adres. Wij bieden namelijk ook opleidingen aan. Mits je bij ons een dienstverband aangaat, kun je heel voordelig het benodigde rijbewijs (D) en aanvullende certificeringen halen. Het mooie is overigens dat dit rijbewijs voor de rest van je leven geldig blijft. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Aan een studentenbijbaan als buschauffeur kleven eigenlijk bijna alleen maar voordelen. Het werk vereist een afgeronde vooropleiding, waardoor het vaak beter betaalt dan de gebruikelijkere bijbanen. Bovendien krijg je met een baan als buschauffeur direct veel verantwoordelijkheid, wat het werk ook uitdagender maakt dan de klussen die veel andere studenten opknappen.

Het werk

Zoals gezegd is er in de vervoersbranche veel vraag naar flexibel inzetbaar personeel. Met name bij evenementen of andere periodes van grotere drukte zitten veel vervoerders krap met de beschikbare chauffeurs. Met een studentenbijbaan buschauffeur kun jij dit probleem grotendeels oplossen. Het kan dus zomaar het geval zijn dat jij volgende zomer met een volle bus richting de tofste festivals rijdt, en daar dan ook nog eens dik voor betaald wordt. MobiWerk treedt op als uitzendbureau voor de vervoersbranche. Dat betekent dat je bij ons in dienst zult treden en dat wij voor jou de mooiste klussen uitzoeken.

Studentenbijbaan buschauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij tijdens je studententijd werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede opleiding tot buschauffeur, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.